Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A korosztály sajátossága, illetve erre van igény. Egy szerény, visszahúzódó alak sokkal nehezebben tud érvényesülni napjainkban, ezért az ilyenek is sokszor inkább feladják a személyiségüket, és beállnak sorba, na meg, ha az ellenfél folyamatosan gyalázkodik, akkor nagyon nehéz megállni, hogy ne süllyedjük le a szintjükre. + már a mostani edzőkre is egyre kevésbé jellemző a budo szellemiség, így nincs, aki át tudná adni a fiataloknak.MQuCsabi írta:Látsz arra esélyt, hogy kicsit alázatosabb bunyósok jöjjenek amúgy? Vagy a ketrec megmarad a putbulloknak?
Egy két kivételtől eltekintve a legtöbbjük magamutogató, nagypofájú alak. Bár ez lehet a korosztály sajátossága. Nem tudom.
Boxba is partiba volt szerintem. Egyszer el is kapta egy horoggal amikor meg Conor ütött csak kopott oldalra.MQuCsabi írta:Bakker, ahogy leoktatta birkóból. Élmény volt. És nem szállt el, pedig egyszer azt hittem, belemegy a bunyóba, de végül ésszel csinálta azt is.
Nadalnak megint fáj a térde?MatyiG írta:10-től US Open-elődöntő, Nadal - del Potro
Sima kell hogy legyen. Az ír marketingje miatt ekkora a felhajtás, de Khabib azonnal leviszi a földre ahogy mindenki mást is és nem lesz esély. 155be egyedul Fergusonról tudom elképzelni hogy tudna menni egy szorost a dagesztánival, de neki meg már feladta a térde.MQuCsabi írta:Kíváncsi leszek. Khabib dühből behúzza-e. Nagy kérdés, hogy Connor fel tud e erre pörögni. Szerintem igen.
A kor mindenképp Canelo mellett van, plusz De la Hoyáék is őt nyomják nagyon. De azért nagyon megnézném, ahogy GGG kicsapja.Nero. írta: Szerintem a kazah még jobban rámegy, nem hagyhatja hogy még egyszer meglopják a bírók, Alvareznek meg muszáj lesz boxolnia, mert legutobb a fütty elsősorban nem a döntetlennek hanem a gyáva stílusnak szólt.
Amugy az elsonek nagyobb volt a füstje mint a lángja, de ennek ellenére jó bunyó volt foleg az utolso 3 menet. Kár hogy Golo már 37 lesz...
Szerintem a kazah még jobban rámegy, nem hagyhatja hogy még egyszer meglopják a bírók, Alvareznek meg muszáj lesz boxolnia, mert legutobb a fütty elsősorban nem a döntetlennek hanem a gyáva stílusnak szólt.kanty írta:Érdekel engem is, csak ritkán járok itt.Nero. írta:Szeptember 15en jon az Alvarez-Golovkin visszavago, ez csak engem erdekel itt?![]()
Óriási meccs lehet, de nálam az is benne van, hogy csalódás lesz. Mindenki bokszháborút akar, de Canelo nem hiszem, hogy beleáll, ha igen, akkor egyrészt tökös, másrészt szerintem megszívja.
Érdekel engem is, csak ritkán járok itt.Nero. írta:Szeptember 15en jon az Alvarez-Golovkin visszavago, ez csak engem erdekel itt?