Valverde topicban már írtam a kiváló és taktikus edzőnkről, uh ezt nem ragoznám, de úgy érzem, hogy az idei Madrid elleni derbi után egyik edző távozni fog valamelyik csapat éléről. gész egyszerűen lövése sincs hogyan használja a keretet, nulla az elképzelés, hulla fáradt játékosokkal.
Nekem ma Semedo és Arthur játéka tetszett, meg Messi villanása. Akik viszont kritikán aluliak voltak az Piqué, Busi és Suarez. Piqué mindegy meccsen ad egy gólt az ellenfélnek. Nem értem miért húzta ott le a fejét. Businak több eladott labdája volt, mint pontos passza. Suarez meg....múlt héten védtem, de csakis azért mert legalább hajtott. De az, hogy egy csatát nem lő gólokat már önmagában gáz. Az hogy helyzetbe sem kerül, nincs kaput eltaláló lövése meccsek óta az viszont nagyon ciki. Munir tuti kettőzött erővel hajtott volna volt csapata ellen. De ha egy cölöpöt leverünk Suarez helyére, jobban járnánk. Botrány ez az ember, és nagyon kíváncsian várom mikor robban az öltöző, mert Vidal már jelzet múltkor a közösségi oldalán, de Malcom, Demb, Denis és Munir is tuti vakarja a fejét. A mi edzőnk meg csak mozizza a meccset miközben a fején látszik, hogy valami bűzlik körülötte

Megjegyzem, hogy ma Coutinho is felhúzott. Olyan volt, mintha nem lenne kedve játszani.