Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ilyen számok nincsenek, de külső szemlélőként engem is érdekel.geridoss írta:Bár nem csatlakoztam - van olyan hetem, hogy 10 filmmet megnézek, van, amikor két hétig egyet se tudok-, de én már nagyon várom a filmjeiteket.
Kód: Egész kijelölése
1. MatyiG
2. messideco
3. zola8787
4. soadroli
5. Petr
6. VictorValdes19
7. Nero.
8. danianevem
9. nzxtpo
Úgy jó lesz, köszi.Petr írta:Sorsoljunk, jó az. Megcsinálom én szombat este, aztán a hétre jöhet majd az ajánlás vasárnap/hétfőn.
Legközelebb csak hétfőn leszek gépközelben, csináljátok nyugodtan. Vagy mondom, mehet sorrendben, ahogy jelentkeztünk, vagy abc, teljesen mindegy. Hétvégén találja ki mindenki, hogy melyik filmet fogja ajánlani.messideco írta:Jó, akkor ne legyen vita, sorsolásMatyi, lebonyolítod?
Ha valaki nincs kész akkor cserélhet.
Én is tudom már a filmemet.messideco írta:Közben már zola tud is filmet hozni.
Amikor készen áll, közzé is teheti
Szerintem több jelentkező nem lesz. Sorsoljunk?
Adom, szerintem is sorsoljunk hétvégén.MatyiG írta:Hétvégén még lehessen jelentkezni szerintem, aztán vasárnap/hétfőn jöhet a sorsolás és az ajánlás.
Angol felirattal nekem nincs problémám, dokumentumfilmet annyira nem preferálom, de ezen nem veszünk össze.
A lényeg inkább az, hogy legyen egy X IMDb-szavazat, ami fölötti filmeket nem lehet választani, hogy ne legyen az, hogy valaki olyan filmet ajánl, amit már majdnem mindenki látott.
Szóval szvsz olyat filmet ne lehessen ajánlani, amire legalább 100.000 szavazat van IMDb-n. De ez a szám felőlem lehet 50 vagy 25 ezer is.![]()
Vélemények?