Nero. írta:hajnesz írta:Én is szerettem azt a csapatot(nagyjából mindegyiket szeretem

), de remélem Neymar soha többet nem lesz a mi játékosunk.
Nagyjából nulla realitása van, úgyhogy mindegy. Érzelmi alapon egyébként én is azt mondanám hogy ha elment ne jöjjön vissza, de világszinten top 3as játékosról beszélünk.
Mondjuk a 2018as árlistát elnézve szerintem minimum egy fél milliárd eurós történet lenne vissza hozni a gyereket.
Abban az esetben, ha helyre rázódna, és megtalálná a helyét a ranglétrán(értsd: Messi a csúcs, de ő lehet a második, és Messi után az örökös), akkor örömmel látnám, de erre aligha van esély.
Pedig jót tenne neki, ha nem akarna kényszeresen túllicitálni Messin, és ő lenni a legjobb.
De ennek az esélye úgy 0, a PSG tevéjét ismerve inkább padoztatja 30-31 éves koráig, minthogy odaadja nekünk, ezt a játékos is tudja ezért értelemszerűen azt választja hogy marad a PSG kezdőcsapatában.
Előre kellett volna gondolkoznia, a beképzelt, elszállt döntése miatt most ő is szív, meg kicsit a Barca is, mert tény hogy a Messi utáni éra vezéregyénisége ment el, plusz a játék képéből továbbra is hiányzik, az MSN tényleg bámulatos volt.
Azért az tény, megnézném az arcát, ha hamarabb nyerne a Barca BL-t, és kapna Messi újból aranylabdát, mint ő a PSG-vel.