Geri777 írta:A listavezető - velünk karöltve legtöbb gólt rúgó - ellen, az elmúlt időszakban mutatott teljesítményünkhöz képest nem csak az eredménnyel, de - bármely csapatrészt tekintve - a mutatott játékkal is elégedett voltam a meccs túlnyomó részében. A keretünkben rejlő lehetőségekhez képest, ismét gyengécske. Ez az edző hibája. Szerintem megcsömörlött, túl nagy falat ez neki (tavaly még bíztam benne). Ne legyen igazam! Dembelé? Egy fiatalt kivenni meccsekre a játékból, amikor jól teljesít, sőt döntő érdemei vannak? Ne csodálkozzunk a mai pridukcióján!
Szerintem azután ültették padra, miután már 2 meccse gyenge volt. 3-4 meccse volt jó és ennyi,utána 2 meccset lehozott egy jóval gyengébb produkcióval, számomra nem csoda, hogy ott van. Ellenben jó játékosnak tartom, ha valaki látta a Rennesbe akkor kb ugyan az volt mint most a Lillebe Pepe, Ikone, Bamba. Jójátékosok, biztos, hogy Dembelebe is több van, de amíg ezt a lövünk 1-2t majd utána backeljük és mennyünk már haza féle focit játszuk, kivéve 2-3meccset, addig kb egy számunkra használhatlannak tűnő játékos. Másrészt fájdalmasan sok pénzt adtunk kiérte, eddig feleslegesen, biztos ezis rátesz a véleményünkre. Akkor nyáron ne sajnáljunk 120-130milliót a De Ligt, De Jong kettősre. Bízzunk bennt jó vétel lesz ha lesz. Dembele szerintem ebben a Barca fociban egy kész csőd egyenlőre, de tuti, hogy pl Liverpoolba nagy király lehetne.