Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj,ieneket én is láttam viccesek voltak de ami mgszakadtam a röhögéstöl az az volt amikor láttam h kb. 50 körbe állnak egy srácot aki mivel bizniszel?itt a piros hol a piros...Morminho írta:Voltam pesrze, jók voltak ott a Ramblason az ilyen utcabűvészek:) Volt egy srác aki egy csontvázat madzaggal táncoltatott zenére, az nagyon ott volt:)The Torreador írta:Amikor megáltunk Ramblasal párhuzamos utcán felakarták törni a köcsinkat szal az egy licsit elvette a kedvünket....Télleg gondolom a Ramblas-on voltál vagy nem?
Voltam pesrze, jók voltak ott a Ramblason az ilyen utcabűvészek:) Volt egy srác aki egy csontvázat madzaggal táncoltatott zenére, az nagyon ott volt:)The Torreador írta:Amikor megáltunk Ramblasal párhuzamos utcán felakarták törni a köcsinkat szal az egy licsit elvette a kedvünket....Télleg gondolom a Ramblas-on voltál vagy nem?
Amikor megáltunk Ramblasal párhuzamos utcán felakarták törni a köcsinkat szal az egy licsit elvette a kedvünket....Morminho írta:Tavaly:)The Torreador írta:Te mikor voltál?Morminho írta: Nekem egész Barcelona nagyon tetszett, a stadion is remek volt, nekem feljethetetlen élmény volt egész Barcelona, nekem nagyon tetszett
Tavaly:)The Torreador írta:Te mikor voltál?Morminho írta:Nekem egész Barcelona nagyon tetszett, a stadion is remek volt, nekem feljethetetlen élmény volt egész Barcelona, nekem nagyon tetszettThe Torreador írta:Áhhh de jó volt látni a nou campot fúúú srácok oda mindenképp el kell mennetek maga Barcelona annyira nem volt jó mint ahogy mindenki mondta de a a stadion meg a múzeum mindenben kárpótolt....jó azér szép volt a város de másra számítottam.
Te mikor voltál?Morminho írta:Nekem egész Barcelona nagyon tetszett, a stadion is remek volt, nekem feljethetetlen élmény volt egész Barcelona, nekem nagyon tetszettThe Torreador írta:Áhhh de jó volt látni a nou campot fúúú srácok oda mindenképp el kell mennetek maga Barcelona annyira nem volt jó mint ahogy mindenki mondta de a a stadion meg a múzeum mindenben kárpótolt....jó azér szép volt a város de másra számítottam.
Nekem egész Barcelona nagyon tetszett, a stadion is remek volt, nekem feljethetetlen élmény volt egész Barcelona, nekem nagyon tetszettThe Torreador írta:Áhhh de jó volt látni a nou campot fúúú srácok oda mindenképp el kell mennetek maga Barcelona annyira nem volt jó mint ahogy mindenki mondta de a a stadion meg a múzeum mindenben kárpótolt....jó azér szép volt a város de másra számítottam.
Ez nekünk jó hír, legalább nagyobb esélyünk lesz kijutni az EB-re!Vito írta:a FIFA kizárta Görögországot a tagságból