Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, + elég sok játékos Pepnél tudott szintet lépni, pl. Xavi, Iniesta, Pique, Messi. Busquetset ő építette be a csapatba és a kezei alatt vált klasszissá. De az is elképesztő, amit Pedróból kihozott. Pep egy zseni, megvannak a maga hiányosságai, de ettől függetlenük a legjobb aktív edzőnek tartom a világon jelenleg.MatyiG írta:Mondjuk most szerintem elég mély és erős keretünk van, egyedül a balhátvéd poszt, ahol Albán kívül nincs más, amúgy eléggé top mindenhol.
Én a B csapatra gondoltam, hirtelen az a kép volt előttem amikor SR, Thiago, Bojan, Rafinha ünnepeltek a BATE ellenMatyiG írta:Mondjuk most szerintem elég mély és erős keretünk van, egyedül a balhátvéd poszt, ahol Albán kívül nincs más, amúgy eléggé top mindenhol.
A minőség is más volt azért.Vakmacska írta:Ezt mondtam én is, hogy akkor már tök mindegy, az uccsó két meccsen mehetne a Kupás kezdő.MatyiG írta:Ha holnap nyerünk, csoportelsők vagyunk. Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.
Egyébként erre volt példa Pep idejében. Viszont ő azokat a fiúkat úgy fel tudta pörgetni, hogy az hihetetlen. EV-nek ez valahogy nem megy
Ezt mondtam én is, hogy akkor már tök mindegy, az uccsó két meccsen mehetne a Kupás kezdő.MatyiG írta:Ha holnap nyerünk, csoportelsők vagyunk. Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.
Azt hiszem meccs előtt 1 órával lesz hivatalosan leadva a meccskeret.MessiNeymarSuarez írta:Jó látni újból Messi nevét a keretben![]()
Mennyi ideje van megkapni az orvosi engedélyt még?
Ugyan minek, ha a gálakezdő is játszhat?MatyiG írta:Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.
Tényleg sokat vannak az alapemberek erőltetve, de azért abba gondoljunk már bele, hogy ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Roberto, Messi, Dembélé (és legutóbb Suárez is) végigpihenik az 1-2 hetes válogatott szüneteket a szezon folyamán, de legalábbis a Sevilla előtti két hetet végigpihenték. Ez elég sok kezdő, vagy kezdőhöz közeli ember. Egyedül Busquets, Rakitic, és talán Coutinho (utóbbi a fiatal kora miatt még nem akkora rizikófaktor ilyen téren) gyakoribb rotálása lenne tényleg létszükséglet.Chino írta:Ami legjobban idegesít, hogy MAtS-ot leszámítva van kb. 12 játékos akivel kezd Valverde. A többi aki játszott vagy kényszerből vagy szinte időhúzó csereként volt pályán, pedig a keretben kb 18 játékost bőven lehetne rotálni. Tavaszra ez rohadtul megbosszulhatja magát, az egyenes kiesésben egy kifacsart csapatnak kell majd folyamatosan rangadókat játszani. Nem mellesleg szerda-szombat ritmusban jönnek majd a meccsek.
Tegnap inkább csapatszinten voltunk jók, a rengeteg labdaszerzés és hogy nem engedtük kibontakozni az "olaszokat" nagyon pozitív volt.Kovbal88 írta:Voltak tegnap szép összjátékok elől, de szerintem ez semmire se lesz elég, azért akkora hajtás nem volt a meccsen, és az Internek is inkább neve van, ,mint teljesítménye bár a Tottenhamot megverték.Rivaldo11 írta:Rendben volt ez a mai teljesen. Lényeg a 3 pont volt, ezt könnyedén meg is szeretük. Piqué, Busi, Arthur, Rakitic, és Suarez játéka tetszett, Jordi pedig a mezőny legjobbja volt. Rafinha kezdetése meglepő volt, de igazolta Valverdét.
Az durva, hogy egy Dembele-t ki mer hagyni a csapatból, ha őt se teszi be, akkor ne is várjuk a fiatalokat. Rafinha szerintem gyenge volt. Jordi Albanak, pedig volt területe és látszott is a játékán. Ettől a teljesítménytől jobbra van szükség. Ja és amit még megfigyeltem nagyon elfáradunk a meccsek végére, már nincs erő védekezni visszafutni. (Sevilla ellen és tegnap lehetett ezt észrevenni) A három pontnak örülök. Jó lenne végre egy száz százalékos teljesítmény a BL csoportban.
Voltak tegnap szép összjátékok elől, de szerintem ez semmire se lesz elég, azért akkora hajtás nem volt a meccsen, és az Internek is inkább neve van, ,mint teljesítménye bár a Tottenhamot megverték.Rivaldo11 írta:Rendben volt ez a mai teljesen. Lényeg a 3 pont volt, ezt könnyedén meg is szeretük. Piqué, Busi, Arthur, Rakitic, és Suarez játéka tetszett, Jordi pedig a mezőny legjobbja volt. Rafinha kezdetése meglepő volt, de igazolta Valverdét.
Na, így esett le, h miért nem ünnepeltSamper írta:Pedig világos. Rafinhanak rendezetlen számlája van az Interrel. Ha valamikor, most bizonyíthat. Ezt Valvede jól kisakkozta. Kérdés, hogy mi lesz a második félidőben. Baj lehet, hogy Valverde akkor se cserél, ha kellene.BarcafanTomee írta:Rafinha kezdetését én azért sem értem, mert LE alatt sokszor játszott jobb szélsőt és egyszer sem vált be. A Dembélé meg Malcom dolgot meg már irtátok.
Na hajrá! Kéne egy győzelem!
Pedig világos. Rafinhanak rendezetlen számlája van az Interrel. Ha valamikor, most bizonyíthat. Ezt Valvede jól kisakkozta. Kérdés, hogy mi lesz a második félidőben. Baj lehet, hogy Valverde akkor se cserél, ha kellene.BarcafanTomee írta:Rafinha kezdetését én azért sem értem, mert LE alatt sokszor játszott jobb szélsőt és egyszer sem vált be. A Dembélé meg Malcom dolgot meg már irtátok.
Na hajrá! Kéne egy győzelem!