Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ne az legyen a cél, hogy kinek a filmjét lesz legnehezebb végignézni.Köszönöm az ajánlást, a kör nyitásának könnyedsége révén megfelelt, bár a későbbiekben én merészebb filmeket várok majd.
Határidő nélkül senki nem fogja komolyan venni. Egy hét alatt meg lehet nézni egy filmet, akinek ennyire sincs ideje, nem jelentkezik filmklubba.messideco írta:Talán nem kellene ennyire szigorúan venni, mert görcsös lehet az egész így. Persze kell noszogatni az embereket, de a határidő lehet képlékeny.
Én még nem láttam, sokat hallottam már róla, de nem néztem volna meg magamtól, úgyhogy számomra megfelelő az ajánlás, de 100.000 feletti értékelése van iMDb-n, ha sokan nem láttuk akkor maradjon, viszont ha mindenki más látta rajtam kívül, akkor érdemes mást keresni.Nero. írta:https://www.google.co.uk/amp/s/port.hu/ ... -63829/amp
A megtorló -2004
Megmondom oszinten fogalmam se volt mit ajánljak. Olyat akartam ami nem rossz film (értékelések és vélemények biztatóak) és lehet hogy még nem látta mindenki (én még nem láttam).
Ha nem jó szóljatok kitalálói valami mást.