2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na igen, ez is egy érdekes dolog.recrea írta: Ha valakit leigazolunk 160-ért, legyen már elképzelés, h mi a malac farkát akarunk vele, lehetőleg olyan játékost vegyünk ennyiért, aki köré pl a csapatot/támadásokat építhetjük, az se baj, ha megkérdezzük az edzőt. Egyébként lassan csak ő tudja, amit Messi, esetleg Cou...gólt lőni.
Egyet értek. Hosszútávon még simán beválhat. Ter Stegen karrierje is nehezen indult, ma meg nyugodtan sorolhatjuk napjaink legjobb kapusai közé.Cestus írta:Dembélé hosszútávú befektetés lett szerintem végleg azzal, hogy Coutinho felkerült a csatársorba Arthur miatt. Suárezben még 1-2 szezon van max, de ha hihetünk a pletykáknak, keresünk helyére új centert, így Dembélé marad a padon. Pár év alatt megbízható klasszis játékossá érhet, ha hajlandó erre, valamint a klub hajlandó egy rahedli összeget invesztálni a folyamatba.
Azért, mert vannak akik szentül hisznek bennt és vannak akik nem. Jójátékosnak tartom, Nanit is annak tartottam(Nani is képes egy jelenlegi Dembele szintre), csak, hogy Nani már bőven tett le az asztalra, Dembele még semmit és úgytudni, vannak motivációs problémák. 20 éves játékos 105+40 vagy valami hasonló összegért érkezett és sokan, meg ő maga is elhitte, hogy ő lesz az új Neymar,stabil kezdő, bármit megtehet stb. Ha jól emlékszem még Ronaldinho is idő előtt távozott a viselkedése miatt, de ő az alatt az idő alatt is megmutatta miért igazolták. Dembele ennek az ellentéte, a pályán nem villog, tavaly az étkezési problémák, család ki hol lakik stb. Én szurkolok neki, követtem a Dortmundos szezonját, de azért ne legyen védve ha már egyszer nem jó. Bezzeg Ardat mennyien nem szerették, hogy nem jó, meg ezt csinál azt csinál stb, nem volt Neymar megoldotta a feladatát. Dembele mien feladatot old meg? (jelenlegi helyzetelről beszélünk, légyszi ne jöjjön azzal senki, hogy mien jó volt az első 3 meccsen)Nero. írta:Mert? 8 szezon a Unitedbe, 100+ válogatott meccs, egy rakat trófea, nemzetközileg ismert, ügyes-látványos játékos.MatyiG írta:Azért a ló túloldalára se essünk át...Nem rossz játékos, látványos, robbanékony de max. egy ilyen Nani-szint.
De nem a felső elit szint. És jelenleg semmi okom nincs rá hogy azt hogy azt higyjem hogy ez a gyerek mondjuk lesz olyan kaliber mint egy Henry.
Mert? 8 szezon a Unitedbe, 100+ válogatott meccs, egy rakat trófea, nemzetközileg ismert, ügyes-látványos játékos.MatyiG írta:Azért a ló túloldalára se essünk át...Nem rossz játékos, látványos, robbanékony de max. egy ilyen Nani-szint.
Hogy, mi alapján lehet összekapcsolni, talán azért mert mindkettő focista.Barracuda831 írta:El nem tudom képzelni ,hogy a két játékost mi alapján sikerült összekapcsolni.Baltazar írta:Volt egy Ronaldo Luís Nazário de Lima nevű játékosa a csapatnak több mint 20 évvel ezelőtt. Valamiért sokaknak nem is rémlik, hogy játszott itt is.
Lehet, hogy Dembélé is ilyen lesz?
Ronaldo (az igazi) egy olyan szezont nyomott le , mai szemmel noname játékosok mellett amelyet talán csak a jóisten Lionel Messi tudott volna.Volt akkor egy b.f.sz elnökünk Nunez és sikerült 1 év után 20m dollárért eladni az Internek,pedig a srác maradt volna.
Dembele Ronaldohoz képest az égvilágon seholsemmi.Tehetséges és itt el mondtam minden pozítivumot.
El nem tudom képzelni ,hogy a két játékost mi alapján sikerült összekapcsolni.Baltazar írta:Volt egy Ronaldo Luís Nazário de Lima nevű játékosa a csapatnak több mint 20 évvel ezelőtt. Valamiért sokaknak nem is rémlik, hogy játszott itt is.
Híreket hagyjuk, mert egyik állítás üti a másikat.Nero. írta:És ez hogy jön ide? Ronaldo futott egy nagyszerű szezont és úgy igazolt el, ez a gyerek a fizetésének és a vételárának a harmadát se szolgálta meg a pályán, arról nem beszélve hogy úgy tűnik nagyon problémás a pályán kivul, Deschamp is megorrolt rá valamiért.Baltazar írta:Volt egy Ronaldo Luís Nazário de Lima nevű játékosa a csapatnak több mint 20 évvel ezelőtt. Valamiért sokaknak nem is rémlik, hogy játszott itt is.
Nem rossz játékos, látványos, robbanékony de max. egy ilyen Nani-szint.
Alexis pl. jobb volt itt nálunk mint Dembelé.
És ez hogy jön ide? Ronaldo futott egy nagyszerű szezont és úgy igazolt el, ez a gyerek a fizetésének és a vételárának a harmadát se szolgálta meg a pályán, arról nem beszélve hogy úgy tűnik nagyon problémás a pályán kivul, Deschamp is megorrolt rá valamiért.Baltazar írta:Volt egy Ronaldo Luís Nazário de Lima nevű játékosa a csapatnak több mint 20 évvel ezelőtt. Valamiért sokaknak nem is rémlik, hogy játszott itt is.
Akiknek nem rémlik, hogy Ronaldo itt játszott, azok valószínűleg akkor még tervben sem voltak.Baltazar írta:Volt egy Ronaldo Luís Nazário de Lima nevű játékosa a csapatnak több mint 20 évvel ezelőtt. Valamiért sokaknak nem is rémlik, hogy játszott itt is.
Na de ugyanezt csinálják vagy csinálta Valverde Vermaelen-nel is. Szinte sose játszatta, Pique játszott bekötött térddel több hónapon keresztül, aztán meg amikor nem volt más beteszi a csapatba és láthattuk, hogy teljesített. Nekem nem kerek a dolog. Amikor Dembele játszik, minden meccsen akad egy-két veszélyes megmozdulása.davi10 írta:Az az igazság, hogy rohadtul nem tudjuk mi van a háttérben. A pályán azt látni, hogy teszi a dolgát ahogy tudja, fülét-farkát behúzva, nem reklamál, nem mutogat, nem balhézik stb.
Viszont már tavaly is lehetett olvasni a rinyáiról, hogy nem kapott házat a klubtól az egész családjának meg az étrendjével volt valami hiszti meg ki tudja még mi minden.
Abból se tudjuk, hogy mennyi volt igaz, meg ezt a késést se tudjuk biztosra, hogy mikorra kellett volna, és mikor ért oda.
Mindenesetre a fiatalsága miatt nem lepődnék meg, ha a nyár után elment volna kicsit a kedve.
A vb-n alig játszott, az 1 évvel fiatalabb haverját, aki otthon a bohócbajnokságba nyomja, őt meg szanaszét imádják.
Malcom meg lövésem nincs miért nem tud legalább a békesség kedvéért egy 15-20 percet kapni. Majd a kupában talán...
De őt viszont tényleg el kéne passzolni télen kölcsönbe, mert ennek valóban semmi értelme.
Mert van annak realitása, hogy meglépi majd. Szerintem volt már példa arra a focitörténelemben, hogy egy végletekig mellőzött játékost kölcsönadnak valakinek.Samper írta:amit a vezetés a helyzet ismeretében nem lép meg.