Szerintem csak szimplán arra kell használni a srácot, amihez ért, amit tud, a posztján játszatni. A probléma, h EV elképzeléseiben ez a szerepkör nem létezik. Jogosan mondhatjátok, h a csapat alkalmazkodjon hozzá, mit képzel a kölyök, hiszen elhitte, h tuti kezdő lesz itt (ne vicceljünk már

), erre meg azt mondom, h 160 millió ok van alkalmazkodni hozzá. Nem azért, mert letett valamit az asztalra, hanem mert (nagyon remélem) koncepció volt a megvételében
Ha valakit leigazolunk 160-ért, legyen már elképzelés, h mi a malac farkát akarunk vele, lehetőleg olyan játékost vegyünk ennyiért, aki köré pl a csapatot/támadásokat építhetjük, az se baj, ha megkérdezzük az edzőt. Egyébként lassan csak ő tudja, amit Messi, esetleg Cou...gólt lőni.
Egyébként bármennyire próbálunk felkészülni a Messi nélküli időszakra, szinte lehetetlen addig, amíg játszik, akkora dominanciája van ennek az ürgének a pályán, mindent és mindenkit elnyom, hihetetlen amúgy, ilyet én előtte sosem láttam
Az különösen megmosolyogtató volt így reggel, h Ronaldo noname játékosok között játszott anno