2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1. Hiába van egy jó ötleted, ha ellehetetlenítenek, mert nem vagy a "család" tagja. Erre szerintem elég sokunk tud példát mondani a saját környezetéből.Nero. írta:elsősorban saját magunkon múlik hogy mire visszük az életben. A politikával túl sokat nem érdemes foglalkozni mert csak negativ hangulatot kelt és ugyse tudjuk megváltoztatni.
1. Na jó, akkor nem lehet egy rossz szavunk se az utolsó munkanélküli naplopóra, mert csak más a véleménye meg az életfelfogása?Stalkyard írta:.
Na ez meg a másik...Fecooo írta: Íme az űrkutatási biztos
Esküszöm, ezek olyanok, mikor belépnek a szektába, előbb elküldik agymosó táborba...
Ez nekem is megfordult már párszor a fejemben...Nero. írta: Én nem vagyok gyilkos, de számomra furcsa hogy még nem lőtték le valamelyiket. Gondolok itt Orbánra, Mészárosra, Szilárdra stb. stb.
Íme az űrkutatási biztosNero. írta:
Sokszor azt hiszem a hírekre hogy csak viccek/trollkodások mert annyira abszurdak. Gondolok itt pl. a Sorozosásra vagy arra hogy űrkutatási miniszterünk is lett. És minden héten jön legalább 1-2 ilyen elképesztő hír otthonról. Értelmiségként ezt megélni nem lehet könnyű.
Én nem vagyok gyilkos, de számomra furcsa hogy még nem lőtték le valamelyiket. Gondolok itt Orbánra, Mészárosra, Szilárdra stb. stb.
Tavaly mar voltam, de nagyrészt Mekibe meg a gyrososnál ettem.honsapeter írta:Egyél sok gyümölcsötJanuárban utazok
Egyél sok gyümölcsötJanuárban utazok
Januárban utazoksoadroli írta:Emberi hús került egy thaiföldi vegetáriánus étterem tésztájába
az kemény
Tényleg kemény és a legborzasztóbb ,ezek az emberek közöttünk élnek!soadroli írta:Emberi hús került egy thaiföldi vegetáriánus étterem tésztájába
az kemény
Anno Pesten kezdtem biztonságtechnikai mérnöki szakot. Megmondták az elején,hogy külön kiegészítő képzések nélkül ki is törölhetjük a diplomával. És így is lett,mert már nem indítanak új évfolyamokat. Teljesen logikátlan volt a tanterv,a szaktárgyak kevesebb félévben futottak,mint egy nem szaktárgy. Totál értelmetlen volt,de arra jó,hogy sokáig fizesse az ember és kamerákat fúrjon fel 120.000ft-ért.MatyiG írta:Én is OKJ-ra járok, és sajnos a legfontosabb és legnehezebb tárgy van a legkevésbé jól és normálisan tanítva, szóval ha nem lenne puskázás, körülbelül minden negyedik tanulónak lenne meg a vizsga.
Előző OKJ-n is a fele megbukott, aztán a pótvizsgán átrugdostak mindenkit... Sok értelme van, semmi értéke nincs így ennek a "papírnak".
De legalább néhány iskolaigazgató építhet szép nagy házat, vehet új autót. Én is ismerek néhányat, akik mesés vagyonokra tettek szert, olyanokat is, akiknél fény derült disznóságra, de megszöktek a börtön elől, most valószínűleg egy szép helyen élvezik a tisztességtelenül szerzett vagyonukat. A többiek még a mai napig nyúlják le a normatív támogatásokat.Ez sajnos évek óta így megy. Az "iskola" megkapja a fejpénzt a tanulók után, anélkül hogy érdemi képzést adna, a tanuló megkapja a papírt mindenki boldog..Kivéve a társadalmat amire rászabadulnak a képzett szakemberek.
Ez sajnos évek óta így megy. Az "iskola" megkapja a fejpénzt a tanulók után, anélkül hogy érdemi képzést adna, a tanuló megkapja a papírt mindenki boldog..Kivéve a társadalmat amire rászabadulnak a képzett szakemberek.LG írta:Ugyan már, nyílt titok, hogy ezek a képzések erről szólnak. Ügyenesen le kell papírozni és mindenki boldog. Papíron biztos megvan a foglalkozások terve, menete, reflexiója, a jelenléti íveken meg ott vannak az aláírások. Innentől kezdve nincs miről beszélni.MQuCsabi írta:Nem tudom van e még független médium, de geridoss ezzel a sztorival valami komolyabb helyre kellene fordulni. :/:/
Ugyan már, nyílt titok, hogy ezek a képzések erről szólnak. Ügyenesen le kell papírozni és mindenki boldog. Papíron biztos megvan a foglalkozások terve, menete, reflexiója, a jelenléti íveken meg ott vannak az aláírások. Innentől kezdve nincs miről beszélni.MQuCsabi írta:Nem tudom van e még független médium, de geridoss ezzel a sztorival valami komolyabb helyre kellene fordulni. :/:/