Samper írta:A kölcsönadást, mint lehetőséget töröljük a Barca szótárából. Senki se vált be, aki kölcsönből jött vissza.
Erre térjünk vissza jövőre, ha majd Gomes visszatért
Amúgy viccet félretéve ez tényleg így van, és lövésem nincs miért. Nem tudok olyan játékost mondani, akit visszahoztunk és bevállt volna, kivéve azokat, akik még ifistaként mentek el (Pique, Alba, esetleg Fabregas).
Mégse kéne viszont ezt így teljesen kitörölni. Muszáj próbálkozni, mert mégiscsak jobb egy szinttel lejjebb játszani, mint a padot melegíteni egész évben.
Ki tudja idén mennyit játszana Rafinha, ha télen nem megy el az Interbe kicsit visszahozni magát?
Malcom-mal pedig kezdeni kéne valamit, hacsak tényleg nem azért happoltuk el a Roma elől, hogy jövőre elcseréljük a kis Kluivert-re, de az túl nagy genyóság lett volna.
De hogy ne legyen teljesen off:
Én Messi nélküli gálakezdőt várom:
TS SR-Pique-Lenglet-Alba Rakitic-Busi-Arthur-Rafinha Cou-Lajos
Arthur nem hiszem, hogy végigjátszaná a meccset, remélem a kupameccs meggyőzte valamennyire a mestert, hogy Vidalt kicsit hamarabb hozza be.
Illetve örülnék Alena beállásának. Tavaly nem ájultam el a sráctól, de jól esne a lelkemnek, ha idén az Alena-Puig kettősből azért valaki év végére rendszeresebben lehetőséget kapna, és erre most Alena-nak van nagyobb esélye.
Kezd magára találni a csapat, de nem tudom mit várjak a meccstől, azért idegenben nem valami magabiztos a brigád, és hiába kiesőjelölt a Rayo, a Leganes is képes volt megszívatni...