Capon írta:Lehet már valamit tudni, hogy mi igaz ebből a nem jelent meg edzésen és telefonon sem lehetett elérni sztoriból?
Nem tudom, de már nem az eslő ilyen hír, valami valóságalapja biztos lehet annak, hogy baj van a srác hozzáállásával. Az öreg Suarez is gondolom, nemcsak találomra böfögte be a nyilatkozatát, hanem van rálátása a dologra. És akkor talán mégsem akkora túlzás a Balotellis hasonlat.
Én eddig mindig védtem a srácot, de ha nem tesz meg mindent, hogy beépüljön a csapatba, akkor érdemesebb lenne nyáron eladni a lehető legkevesebb bukással.
Kölcsönadástól óckodok, általában mi szívjuk meg. Ha elmegy egy kisebb csapatba, és ott sem tud jól teljesíteni, akkor aztán aligha remélhetünk komolyabb összegeket érte. Akkor inkább kapja meg szezon végéig a lehetőséget nálunk, a nem él vele, menjen.
Amúgy anno mikor leigazoltuk, megmutatta, hogy suttyó, azzal, ahogy elvált a Dortmundtól. Én el is ítéltem érte, de sokan védték itt, hogy azért csinálja, mert nagyon ide akar jönni, Egy korrekt ember az ilyeneket nem így old meg. Majd nálunk is bedurcázik, aztán nem megy el edzésekre, meg megtagadja Valverde utasításait? Már talán el is indult ezen az úton, de akkor gyorsan helyre kell rakni, ha meg nem lehet, akkor kifele innen.