2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha elverik az intert...MessiNeymarSuarez írta:
Az pedig szinté negatívum, hogy a Tottenham fordított, így ha a következő fordulóban elverik az Intert, akkor a Camp Nou-ba egy életéért küzdő Tottenham fog jönni.
Atalanta írta:Csa ka szokásos Busquets hiba. Vagy 10 golt kaptunk róla tavaly és az idén. Nem baj, legalább saját nevelés, és régen jó volt.
Ez a BL idegenbeli mez, a sárga marad a többi sorozatban.Stalkyard írta:Most komolyan ez az ocsmanysag lesz az idegenbeli mezunk a sárga helyett? Pedig óriási nosztalgiafaktor lenne a 14-15-os szezon után, es amúgyis legendásak nálunk a “kukás” mezek...
Nagyon remélem, hogy Dembelé minden kritikusát elhallgattatja ma.Cestus írta:Barça official line-up against Inter:
Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Dembélé, Suárez, Coutinho.
Messi nem ült le a padra sem.
Igen, + elég sok játékos Pepnél tudott szintet lépni, pl. Xavi, Iniesta, Pique, Messi. Busquetset ő építette be a csapatba és a kezei alatt vált klasszissá. De az is elképesztő, amit Pedróból kihozott. Pep egy zseni, megvannak a maga hiányosságai, de ettől függetlenük a legjobb aktív edzőnek tartom a világon jelenleg.MatyiG írta:Mondjuk most szerintem elég mély és erős keretünk van, egyedül a balhátvéd poszt, ahol Albán kívül nincs más, amúgy eléggé top mindenhol.
Én a B csapatra gondoltam, hirtelen az a kép volt előttem amikor SR, Thiago, Bojan, Rafinha ünnepeltek a BATE ellenMatyiG írta:Mondjuk most szerintem elég mély és erős keretünk van, egyedül a balhátvéd poszt, ahol Albán kívül nincs más, amúgy eléggé top mindenhol.
A minőség is más volt azért.Vakmacska írta:Ezt mondtam én is, hogy akkor már tök mindegy, az uccsó két meccsen mehetne a Kupás kezdő.MatyiG írta:Ha holnap nyerünk, csoportelsők vagyunk. Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.
Egyébként erre volt példa Pep idejében. Viszont ő azokat a fiúkat úgy fel tudta pörgetni, hogy az hihetetlen. EV-nek ez valahogy nem megy
Ezt mondtam én is, hogy akkor már tök mindegy, az uccsó két meccsen mehetne a Kupás kezdő.MatyiG írta:Ha holnap nyerünk, csoportelsők vagyunk. Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.
Azt hiszem meccs előtt 1 órával lesz hivatalosan leadva a meccskeret.MessiNeymarSuarez írta:Jó látni újból Messi nevét a keretben![]()
Mennyi ideje van megkapni az orvosi engedélyt még?
Ugyan minek, ha a gálakezdő is játszhat?MatyiG írta:Jó lenne győzni, az utolsó két meccsen játszhatnának azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig.