honsapeter írta:Ő csak egy lábbal, de néha elintézi az egész meccset:) Ezt az egy lábbal szöveget:) miért lenne Ő egy lábas?
A Bordeux-ban ugyan egy meccsét láttam, de a kupában és mikor a bajnokságban is beállt rohadt feltűnő volt. Amikor előnye is származhatott volna, ha mondjuk jobbal leveszi, maga elé teszi, úgy indul be, mindig csak az egyik lábát használja, ezzel pedig sokszor időt, ütemet veszít. A Leonese ellen, amikor Dembélével oldalt váltottak még szembetűnőbb volt. Gyakorlatilag ki is esett a játékból.
Régebbi meccseket nyilván nem fog senki visszanézni és a youtube videok is csalókák, de ha mondjuk megnézel egy közel negyed órás összeállítást szerintem egy kezeden meg tudod számolni hányszor ért jobb lábbal labdába.
például:
https://www.youtube.com/watch?v=OyTBj5X5ijQ" target="_blank
Látszik, hogy nem ügyetlen a gyerek a gyerek és vannak klasszis megoldásai, de valljuk be eddig volt 10 jó perce.
Nyilván ez nem jelenti azt, hogy nem idevaló, mert látszik hogy van benne bőven fantázia, de ennyiből még lehetetlen bármit is leszűrni, én csak simán óvatos vagyok vele kapcsolatban.