Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is menjünk bele, mert csak felidegesítem magamFecooo írta:Nem ismerős a sztori április 8ról?MQuCsabi írta:Most nem személyesen ellened szól Fecooo, de tulajdonképpen végig asszisztált hozzá egy teljes iskola diák és tanári kara.
Nem ismerős a sztori április 8ról?MQuCsabi írta:Most nem személyesen ellened szól Fecooo, de tulajdonképpen végig asszisztált hozzá egy teljes iskola diák és tanári kara.
geridoss írta:De mondjátok már el nekem, hogy egy HÖK elnök hogy tehet ilyeneket? Én is jártam felsőoktatási intézménybe, de nálunk ilyen szürke eminenciás volt az elnök, én azt se tudom, hogy hívták
Hogy lehet az, hogy ő szablya meg az ösztöndíjakat, meg kollégiumot vesz meg ilyenek ?
Zseniális, egy rohadt nagy verés hiányzott annak a gyereknek, mert amúgy beszari srác volt meg könnyen zavarba lehetett hozni, csak komoly ambíciói voltak, nyilván ez 14 éve volt kb, gondolom sokat változott e téren is.Fecooo írta:Amikor én voltam GTK-s, egyetlen félévben lett volna esélyem ösztöndíjat kapni a korábbi rend szerint, erre ez a görény úgy felvitte a határokat, meg levitte a kapható pénzeket, hogy 4 feletti átlagra fizettek akkor ilyen 7 ezer forintot... és miért a megszorítás? Mert a HÖK megvette a Royal Hotelt luxuskolesznek! És ez még csak a jéghegy csúcsa... 5 forintért eladná az anyját is... SZOTE klubot megzsarolta szintén, utána kellett bezárnia a tulajnak...recrea írta:![]()
Én egy évet laktam vele együtt Szegeden a Retek utcában, asszem akkor voltam másodéves, amikor ő jött, de én TTK-s voltam, ő meg BTK-s. Elég sokat röhögtünk rajta, mert voltak fura szokásai, amivel szívattukamúgy rohadt értelmes meg ravasz gyerek volt, pocsék családi háttérrel és már akkor mondta, h elnök lesz.
Aztán különköltöztünk és csak arra használtam, h ingyen menjek be a Jateba az összes buliba. Egyszer kérdezte egy beszélgetés során később, h akarok-e TTK HÖK elnök lenni, mert elintézi, de mondtam neki, h nincs ilyen ambíciómamúgy is fullon voltam edzésekkel meg bulikkal
![]()
Mi van vele most? Amúgy sztem irdatlan pénzt kiszedtek egyetemből, támogatásokkal, túlszámlázásokkal, meg gondolom azzal, h haverok cégei csináltak egyetemi megbízásokatmint a nagyok, csak kicsiben.
Asszem két éve találkoztam vele borfeszten, de én a pultban voltam borász barátomnál, ő meg jött inni, irdatlan nagyképű volt, de én csak röhögtem rajta meg ugattam nekinéztek is a “spanjai”, h ez meg ki és mit képzel magáról.
Szerk, most olvasom, még mindig EHÖK elnök? Sírok
Amikor én voltam GTK-s, egyetlen félévben lett volna esélyem ösztöndíjat kapni a korábbi rend szerint, erre ez a görény úgy felvitte a határokat, meg levitte a kapható pénzeket, hogy 4 feletti átlagra fizettek akkor ilyen 7 ezer forintot... és miért a megszorítás? Mert a HÖK megvette a Royal Hotelt luxuskolesznek! És ez még csak a jéghegy csúcsa... 5 forintért eladná az anyját is... SZOTE klubot megzsarolta szintén, utána kellett bezárnia a tulajnak...recrea írta:![]()
Én egy évet laktam vele együtt Szegeden a Retek utcában, asszem akkor voltam másodéves, amikor ő jött, de én TTK-s voltam, ő meg BTK-s. Elég sokat röhögtünk rajta, mert voltak fura szokásai, amivel szívattukamúgy rohadt értelmes meg ravasz gyerek volt, pocsék családi háttérrel és már akkor mondta, h elnök lesz.
Aztán különköltöztünk és csak arra használtam, h ingyen menjek be a Jateba az összes buliba. Egyszer kérdezte egy beszélgetés során később, h akarok-e TTK HÖK elnök lenni, mert elintézi, de mondtam neki, h nincs ilyen ambíciómamúgy is fullon voltam edzésekkel meg bulikkal
![]()
Mi van vele most? Amúgy sztem irdatlan pénzt kiszedtek egyetemből, támogatásokkal, túlszámlázásokkal, meg gondolom azzal, h haverok cégei csináltak egyetemi megbízásokatmint a nagyok, csak kicsiben.
Asszem két éve találkoztam vele borfeszten, de én a pultban voltam borász barátomnál, ő meg jött inni, irdatlan nagyképű volt, de én csak röhögtem rajta meg ugattam nekinéztek is a “spanjai”, h ez meg ki és mit képzel magáról.
Szerk, most olvasom, még mindig EHÖK elnök? Sírok
Fecooo írta:Dettó... Egyébként az SZTE-ről származik szerintem az ország leghírhedtebb HÖK-ös kötsöge, elég, ha beírod a nevét a gugliba: Török Márk
Amit ez a srác megcsinált, azért már most leültethették volna egy normális országban...
Ha érdekel a téma, erről szívesen írok, mert undorító, amit ez a féreg csinált az egyetemen...
Csak kis spoiler: úgy is elnök volt, miközben hallgatói jogviszonya sem volt, mert felfüggesztették, de még utána is elnök maradt a rengeteg zsarolásnak hála, mellyel sarokba szorította a rektort, aki féltette a székét...
Amúgy 100%, hogy van olyan itteni fórumozó, aki hallott róla...
Azért egy cikket linkelek róla, tanulságos...
Dettó... Egyébként az SZTE-ről származik szerintem az ország leghírhedtebb HÖK-ös kötsöge, elég, ha beírod a nevét a gugliba: Török MárkLG írta:
Az egyetemen nálunk a hallgatói önkormányzat olyan volt, mint a magyar parlament, csak kicsiben. Csupa hitvány, jellemtelen ember volt közöttük, jó néhányuk igen gyenge képességű és eredményű tanuló, diplomát 5 év helyett 7-8-10 év alatt szereztek, vagy egyáltalán nem, de nem is zavarta őket, hisz tovább élősködhettek, a tandíj semmi volt ahhoz képest, amit összeharácsoltak képviselőként.
Nekem egy idősebb ismerősöm mesélte el, hogy mikor ő egyetemista volt, a hallgatói önkormányzat tagjai hogyan vedlettek át egyik napról a másikra a szocializmus hithű építőiből forradalmárokká és demokratákká.Ebből az egészből számomra az jött le, hogy még egy tisztességes ember is képes átmenni kreténbe, ha a hajlam benne van... Én pl sose adnám el magam egy pártnak sem...
Erre van egy személyes példám:LG írta:Eleve gyökerek mennek politikusnak, vagy kezdetben normális emberek, akik tényleg a népüket akarják szolgálni, csak idővel beszippantja őket a rendszer?
Azt hallottam, hogy manapság már megindult az a folyamat, hogy akinek van pénze, inkább fizetős elitiskolába viszi a gyerekét, vagy magántanárokkal taníttattja. De ennek a vége az lesz, hogy még tovább nő a szakadék az elit és a köznép között. Az egészségügyben is ugyanez van.Viszont abban is van igazság, hogy minden ember saját sorsának kovácsa. Kulonorak tartasa esetleg? Szép pénzeket elkernek magán tanárok. Esetleg maganiskolaban megprobalni elhelyezkedni?
Ez tényleg létező jelenség, ahogy az OKJ-s képzések esetében is.De lehet ám, hogy ez csak én fejembe létezik. Mondom ezt úgy, hogy nekem nics problémám ezzel, sőt kifejezetten méltatlannak tartom a megítélését!
És ez megint egy tökjó felvetés, de csak én érzem, hogy a szakközép iskolák, szakiskolák teljesen le vannak becsmérelve sokak szemébe. Legalábbis én annó éreztem ilyesfajta nyomást magamon nyolcadikosként. Én mondjuk nyelvi gimibe mentem, de az az olyanoknak van kitalálva mint amilyen én is voltam, hogy kell még idő a döntéshez.MQuCsabi írta:Oké, de azt nem tudod egy szak nálküli gimiben, pontosabban mindben megcsinálni, hogy van egy marketing tanárod, egy pénzügy, stb stb. Erre vannak a szakközepek és szakiskolák.
Azt esetleg lehet, hogy ez helyett emelt óraszámú töri, matek, nyelv stb. De azt is elég nehéz összeegyeztetni.
Én nem arra gondoltam, hogy ne legyen fizika, hanem hogy ne legyen 3 évnél többet annak, aki már akkor tudja biztosra, hogy nem akar a jövőben vele foglalkozni. Helyette meg lehet olyan tantárgy, ami kell az adott illetőnek.vagy ilyet hogy ne legyen fizika, matematika, de tény hogy a világ változik és reformálni kell a kozoktatast
Más munkànál, ahol normális fizetés van nem jutna eszembeNero. írta:Nem személyeskedés, meg semmi közöm hozzá, de Csaba már többször írta hogy minden nyáron megy Amerikába, ezt pl. más munka mellett nem tudná megtenni.