Ronaldinho&Barca írta:Érdekes. Mi 9,5 millió szövetségi kapitány országa, mindig azt hangoztatjuk, hogy a pályán mutatott teljesítménye végett kell egy játékost megítélni. Végre volt a háta mögött egy alapozás, és pazar formában indította el a szezont, fontos gólokat szerzett és gólt érő akciókat készített elő. Tény, a vak is látja, hogy vannak hiányosságai. Ha ez fejbéli, akkor ugyan úgy orvosolni kellene, mint egy képességbeli hiányosságot, nem gondolom hogy a barcelonánál ez egy megoldhatatlan helyzet lenne. Továbbá azt sem értem, ezt viszont edzői oldalról, hogy ha becsúszik 1-2 gyenge meccs, félidő, miért jegeljük a padon hosszú heteken keresztül. Attól még senki sem lett jobb játékos. A pályán kívül én nagy ívben teszek rá, mikor kel és mit eszik, ha pályára lép, akkor adjon bele apait anyait. Ő egy csiszolatlan gyémánt, hát hozzák ki belőle az értéket. Ha pedig pálcát törünk felette, akkor ugyan úgy vehetjük Suarez botladozását akit képtelenek vagyunk kiültetni, Cou pedig szintén képes betlizni félidőket, meccseket. De nem is emelnék ki senkit. Játszatni, fejleszteni, okítani.
Te írtad, hogy a pályán nyújtott teljesítménye alapján ítéljük meg a játékát, amikor kikerült a kezdőből, akkor épp nem nyújtott olyan teljesítményt, amiért annyira játszania kellett volna.
Összesen 2 meccsen ült végig a padon, meg 2 meccsen kapott 30 percnél kevesebbet. Ez az a nagy jegelés?
Suarezt meg nem értem miért kell idevenni, mikor minden meccsen kihajtja a lelkét, ráadásul nincs helyettese,szerinted Munir megoldás helyette? Dembinek van rendes cseréje, ha nem játszik jól, van kire lecserélni. Suareznek nincs.
Komolyan nem értem szegény gyereket. Most, hogy Messi lassan vissza fog térni, megint csökkenni fognak a percei, mert ismét csak 1 kiadó hely van a támadósorban, amire 4-en pályáznak. Kapott egy esélyt az Úrtól, Coutinho lesérült, bizonyíthatta volna pár meccsen, hogy igenis a kezdőben a helye, erre nem megy el edzésre

Lassan kezdem úgy érezni, hogy az öreg Luisito nem beszélt hülyeségeket a Balotellis hasonlattal.
Várom még, hogy megkezdje a Ramadánját, meg hozza az átoklevevő boszorkányokat afrikából.
Azt a hiányosságot, hogy valaki ostoba, nem lehet kezelni. Max kinövi, benő a feje lágya. S bár ez lenne az egyedüli hiányossága.
Nem szeretem a problémás játékosokat. Az ilyenek nem tesznek jót a csapatmorálnak sem. Az első normális ajánlat esetén útjára engedném, mehet amerre lát. Malcom egyelőre egyetemi professzornak tűnik mellette, de majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.