Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nso szetint a franciáknál nincs pénzbirság, ezért vannak ilyen bónuszok.MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20181 ... lokat.html
![]()
![]()
Ha ez igaz, legközelebb már azért is pénzt kapnak hogy ha nem tépik szét nyilvánosan a meccs közepén a saját mezüket szándékosan?![]()
Egyfelől, másfelől szerintem az adott játékos értelmi színvonalát is tükrözi ha ilyen kikötéseket is bele kell tenni a szerződésébe. Úgy bánnak vele mint egy gyerekkel és valószínűleg nem véletlenül.MessiNeymarSuarez írta:Ha ez igaz, legközelebb már azért is pénzt kapnak hogy ha nem tépik szét nyilvánosan a meccs közepén a saját mezüket szándékosan?![]()
Szerintem az ilyen dolgok elég sok mindent elmondanak egy "igazi" csapat, és egy összevásárolt kirakatcsapat között, ahol ilyenek vannak, ott valahogy nem is biztos hogy kialakul az igazi csapatszellem, ami látszik is a teljesítményükön nemzetközi szinten.
Avassunk szentté.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Hát igen, lehet sok mindent mondani a gyerekre, de lehet hogy ténylegesen tobbet tesz bizonyos problémák megoldásán, mint összesen azok az emberek akik a számitógép mögül válogatott szidalmazásokban részesítik.
Ténylegesen=Nem csak dumál meg sajnálog valamiről, hanem ad pár milliárd forintot.
Egyetértek. Jelenleg én pl. Griezmannt és Hazardot is elé helyezném. A belga szerintem most lépett elő igazi világklasszissá, én a Real helyében vittem volna nyáron, kerül amibe kerül. A francia pedig a kicsik ellen nem parádézik úgy, mint a brazil, de 16-ban a BL-ben és a EB-n, idén pedig az EL-ben és a VB-n azért eléggé odatette magát.miro. írta:Képességét nem is,abban tényleg top 3.Nero. írta: Világszinten. Emberileg hate him or love him, de a képességeit nem lehet nem észrevenni.
Amúgy a pályán mutatott teljesítménye egyáltalán nem az. Köze sincs a top 3-hoz.
Képességét nem is,abban tényleg top 3.Nero. írta: Világszinten. Emberileg hate him or love him, de a képességeit nem lehet nem észrevenni.
Világszinten. Emberileg hate him or love him, de a képességeit nem lehet nem észrevenni.miro. írta:TOP 3? Hol? Csak a francia bajnokságra gondolsz?Neymar top 3as jatekos szoval kár vele egykaliberű játékost keresni. Szerintem se rossz a francia foci. A klubok nem rosszak európai szinten, a válogatott meg No.1 jelenleg.
TOP 3? Hol? Csak a francia bajnokságra gondolsz?Neymar top 3as jatekos szoval kár vele egykaliberű játékost keresni. Szerintem se rossz a francia foci. A klubok nem rosszak európai szinten, a válogatott meg No.1 jelenleg.
A francia foci és a francia bajnokság két teljesen más téma, ilyen szempontból a válogatottat ide behozni nem érzem legitnek. A Ligue 1 meg nyilván nem rossz, csak teljesen más szint mint a spanyol, angol, olasz, német.Nero. írta:Neymar top 3as jatekos szoval kár vele egykaliberű játékost keresni. Szerintem se rossz a francia foci. A klubok nem rosszak európai szinten, a válogatott meg No.1 jelenleg.kanty írta:Ki az, aki tehetségben Neymar szintjén van abban a ligában? Mbappén kívül.csababarca írta:Azért a francia ligát sem kell lebecsülni, ha így enne hogy harmatgyenge ahogy mondjátok, akkor minden csatár nyomhatna ilyen számokat. Mégis csak Neymarnak sikerül, meg másik 1-2 embernek.
Nem a legerősebb bajnokság nyilván, de túlzottan levan fitymálva a Ligue 1.
Neymar top 3as jatekos szoval kár vele egykaliberű játékost keresni. Szerintem se rossz a francia foci. A klubok nem rosszak európai szinten, a válogatott meg No.1 jelenleg.kanty írta:Ki az, aki tehetségben Neymar szintjén van abban a ligában? Mbappén kívül.csababarca írta:Azért a francia ligát sem kell lebecsülni, ha így enne hogy harmatgyenge ahogy mondjátok, akkor minden csatár nyomhatna ilyen számokat. Mégis csak Neymarnak sikerül, meg másik 1-2 embernek.
Ki az, aki tehetségben Neymar szintjén van abban a ligában? Mbappén kívül.csababarca írta:Azért a francia ligát sem kell lebecsülni, ha így enne hogy harmatgyenge ahogy mondjátok, akkor minden csatár nyomhatna ilyen számokat. Mégis csak Neymarnak sikerül, meg másik 1-2 embernek.
nem, de most egy támadóról beszélgettünk.MatyiG írta: Védekezőhöz komoly?
Ebben a játékrendszerben Neymar sem hiszem, hogy nagyon villogna, először azt kellene tudni, hogy jövőre Valverde/új edző, hogyan is képzeli el a csapatot/taktikát. A jobboson láttuk hogy meghal, a széleket nem használjuk és míg Messi ilyen szabad szerepkörben játszik nem nagyon látom, hol profitálnánk a brazilból.geridoss írta:Simán visszahoznám, akár Dembelé + egy kis lóvé fejében is. Bár semmi bajom a kis franciával, kedvelem, de zongorázni lehet a két játékos közti különbséget.
Lehet, hogy Dembelé is lesz ilyen szinten 5 év múlva, de nálam egyértelműen a brazil felé billen a mérleg nyelve.