Azért azt ne felejtsük el hogy az a 150 inkább 105+45 millió változó.
Tényleg, ha tovább adjuk akkor a többit nem kell kifizetni?
Ha nem, és 80-ért elmenne, akkor egész jól kijönnénk belőle. De én őszintén erősen kétlem, hogy a Liverpool (vagy más csapat, PSG-t leszámítva, bár az FFP miatt lehet ők sem) ennyit adna érte úgy, hogy erősen túlárazottan vettük meg, és most is épp a balhéiról híres, nem azért mert úgy berobbant volna a kezdőbe.
(Vagy csak látják benne a nagy potenciált, és képesek lennének kihozni belőle, nem úgy mint Valverde? )
Az viszont tény, hogy a srác is változtathatna a hozzáállásán.
Az alap lenne szerintem, hogy jól megtanuljon spanyolul, mert az elengedhetetlen.
Most egy ilyen gyerek elé leül az öltözőben meccs előtt egy Xavi, aztán elkezd szónokolni a csapatnak, ő meg egy mukkot sem ért belőle? Így azért nehéz átélni az adott speech-et
Ha meg nincs meg jól a csapattal, akkor nem is tudja magát a csapat tagjának érezni, max különállónak.
Pont ez volt meg az MSN-el, a 3 ász remekül megértette egymást a pályán és a pályán kívül is, ettől is voltak annyira jók, mert kb fejből tudta Messi hogy Neymar hova fut, és fordítva is.
Az viszont biztos hogy többet kellene játszatni, meg kell próbálni beilleszteni a csapatba, és ha jól muzsikál akkor nyertünk vele, ha viszont nem, akkor megfelelő ajánlat esetén el kell engedni.(bár hozzáteszem, szerintem a realitás inkább az, hogy ilyen 30-40 milliókat ajánlanak/ajánlanának)