2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Madrid hírekkel kapcsolatban lehet, Barcával kapcsolatban viszont nem mondanám.MatyiG írta:A spanyol lapok közül ők a leghitelesebbek szvsz.
Ezzel meg egyetértek. Sterling, Sané, D. Costa, Coman, egyikük se illik egy labdatartós fociba elméletben, aztán Pep csapataiban rohadt fontos szerepük volt. Nem kell 11 játékos aki pont ugyanabban jó. OD-ba pont az az extra szerintem, hogy tudna adni egy olyat a csapatnak, amit más nem tud jelenleg, idén pedig ez elég sok pontban is megmutatkozott szerencsére. Kellenek a meccseket eldöntő játékosok is, nélkülük nehéz nyerni, ha az edző gépezete megakad kicsit - nem beszélve arról, ha olyan a gépezet, mint Ernőbáé. Nyilván kell még javulnia, ha csak 70%-a igaz a híreknek, akkor pályán kívül is. De ettől még szerintem simán passzolhat ide.csababarca írta:Már aki.továbbra is úgy gondolom, hogy illik ide, még EV játékába is illene...MatyiG írta: Dembéléről is ezt gondoltuk.
Attól, hogy valaki kimagasló, még jobban illik egyik játékba, mint a másikba.
A spanyol lapok közül ők a leghitelesebbek szvsz.Fecooo írta:Igen, szerintem is teljesen egyértelmű, hogy az AS információi hitelesek... ők sose adtak még ki kamuhírt, photoshopolt képpel...jah de.
Igen, szerintem is teljesen egyértelmű, hogy az AS információi hitelesek... ők sose adtak még ki kamuhírt, photoshopolt képpel...jah de.
Az ilyen jóslatokat erősnek érezem. Én azért messze nem látok Balotelli szintű problémákat nála. A hozzáállásán kéne változtatnia, és nem hinném, hogy ez lehetetlen lenne. Ehhez azért nem lenne rossz egy erős kezű, karakán edző, Valverde nem tűnik annak.Subinho írta:Az a helyzet, hogy senki nem állítja, hogy Dembelé nem egy tehetség, de sajnos a hozzáállása miatt soha nem lesz vezér. Amikor anno leírtam, h gyakorlatilag Ballotelli 2., sokan lehurrogtak, pedig kb. ugyanaz... Lehetne sokkal jobb, de el fog tűnni 1-2 év múlva, kb majd ő is a Nizzában.
Az első résszel valamennyire egyet tudok érteni, amikor 1 gólos vezetésnél leállunk, lötyögünk és átengedjük a teret akkor tényleg jól jöhetne a gyorsasága.csababarca írta:
Már aki.továbbra is úgy gondolom, hogy illik ide, még EV játékába is illene, ha nem a gyerekes neveltetés menne.
Már aki.továbbra is úgy gondolom, hogy illik ide, még EV játékába is illene, ha nem a gyerekes neveltetés menne.MatyiG írta: Dembéléről is ezt gondoltuk.
LG írta: Dembelét szerintem még nem láttuk annyit, hogy pálcát törjünk felette, ahogy néhányan már írták, úgy én is mindenképp megnézném egy másik edző kezei alatt is, ha Valverde a szezon végén bukik.
Coutinhot pont azért hoztam fel példának, mert ő is elméletilg illik ide, de Valverde őt is teljesen ki tudta venni játékból, meccsenként 2-3 momentuma van, azokból él. Ennyi azért Dembelének is összejön többnire.
Abban egyetértek, hogy a legjobb játékosoknak is megvan az a játékstílus, amiben igazán jól érzik magukat. Az edzőnek éppen ezért kéne a kerethez igazítania ezt. Mert ha lenne egy lehenrarlő játékunk, amibe nem illenének bizonyos játékosok, akkor azt mondanám, hogy nyilván ne változtassunk ezen 1-2 játékos miatt. De nem ez van, hanem a meccsek többségén rettenetes szenvedés, csak néhány játékos klasszisa miatt állunk még minden fronton.
Dembelét szerintem még nem láttuk annyit, hogy pálcát törjünk felette, ahogy néhányan már írták, úgy én is mindenképp megnézném egy másik edző kezei alatt is, ha Valverde a szezon végén bukik.MatyiG írta:Dembéléről is ezt gondoltuk.Nyilván a kontrajáték jobban fekszik neki a sebessége miatt, de nem veszik el kis területen se.
Dembéléről is ezt gondoltuk.Nyilván a kontrajáték jobban fekszik neki a sebessége miatt, de nem veszik el kis területen se.
Szvsz itt pont arra célzott, hogy Mbappé nem illik a játékunkba, ami igaz is, ellentétben Coutinhóval.LG írta:Coutinhora is egyöntetűen azt mondta a közvélemény, hogy ő aztán illik a játékunkba, aztán vele sem tud látványosan mit kezdene Vakverde. Lehet, hogy Mbappét is simán elherdálná.davi10 írta:
Mindegy igazából, arról a gyerekről letehetünk, szerintem már soha nem lesz alkalmunk elhozni, függetlenül attól, hogy mennyire illene a játékunkba, de hogy nem lennénk vele hátrább, mint Dembelevel azt biztosra veszem.
A sajtó kitalálhat bármit, viszont az sokat mondó ha a szövetségi kapitány nyilvánul meg a viselkedéséről, nem túl pozitív véleménnyel, szóval nagyon úgy tűnik hogy tényleg vannak problémák a fejében, kérdés hogy erre ő mit fog lépni, kicsit magába néz, és odaadóbb lesz, vagy tényleg beüt neki.davi10 írta:NSO:
"A francia játékos ellen egy dortmundi ingatlanügynökség nyújtott be keresetet azt állítva, hogy a világbajnok csatár több havi fűtésszámlát nem fizetett ki Németországban. Emellett a lakáskulcsait sem szolgáltatta vissza, ráadásul siralmas állapotban hagyta hátra a bérleményt, a szakértők szerint komoly károk keletkeztek a redőnyökben, a parkettán és a csempékben is."
Ez a sok sz.rdobálás vagy egy életre helyrehozza a gyereket, vagy elmegy Neymar-irányba.
Az nso lehozta, hogy idén nyáron is felajánlották nekünk MBappe-t, de válaszra sem méltatta az ajánlatot a vezetőség.
Az már szerintem kijött, hogy kettejük közül melyik lett volna a jobb választás, de hogy egymásra milyen hatással lettek volna, az jó kérdés...
Coutinhora is egyöntetűen azt mondta a közvélemény, hogy ő aztán illik a játékunkba, aztán vele sem tud látványosan mit kezdene Vakverde. Lehet, hogy Mbappét is simán elherdálná.davi10 írta:
Mindegy igazából, arról a gyerekről letehetünk, szerintem már soha nem lesz alkalmunk elhozni, függetlenül attól, hogy mennyire illene a játékunkba, de hogy nem lennénk vele hátrább, mint Dembelevel azt biztosra veszem.
Ha jól emlékszem valami olyasmi volt a szerződésébe, hogy ha a PSG nem esik ki az első ligából akkor kötelező a vételi opció.davi10 írta:Nyáron még a Monaco játékosa volt, tavaly csak kölcsönbe volt a PSG-nél, idén nyáron vették meg végleg.
Ja, nyilván felajánlották a 180 millióért vett legújabb hazai nemzetiségű szupersztárt, akit már most előbbre helyeznek a rangsorban mint Neymart. Ráadásul utálnak minket, mint a sz.rt és ott tesznek keresztbe ahol akarnak. De hihető sztori.davi10 írta:
Az nso lehozta, hogy idén nyáron is felajánlották nekünk MBappe-t, de válaszra sem méltatta az ajánlatot a vezetőség.
Nekem is a Pool ugrott be először, amikor az eladása felmerült. Egyrészt, amit írtál is. Klopp személye miatt. Valljuk be Valverde hozzá képest egy halvérű, színtelen, szagtalan figura. Klopp személyiségéből fakadóan jobban tudna hatni a srácra.LG írta:Szerintem Klopp Pooljában szárnyalhatna, úgy gondolom, ő tudná megfelelően motiválni a srácot.
Ezt remélem viccnek szántad- Messi és Suarez anyanyelve a spanyol..drobika írta:Azért spanyolul jól megtanulni egy év alatt...Franciáról nem kispálya ám...Neymar.Suarez,Messi,Malcom spanyol,portugál iker nyelvek...