csababarca írta:
mondjuk a kp azért van, hogy biztosítsa az ilyeneket.
zárjanak le területeket, fussanak visszafele, ne sétálgassanak, meg kocogjanak (khm).
emlékszem, Messi is sokszor elő lett vére, hogy MIATTA kaptuk a gólt, mert eladta a labdát az ellenfél térfellének közepén.
meghalok az ilyenektől. főleg, ha olyan a kontra, hogy 5-6 passz lemegy mire lövésre kerül a sor.
Támadók, azért vannak, hogy próbálkozzanak elől, nem az alibi a feladatuk.
A legtöbb csapatnál ez a helyzet, eladja a támadó a labdát, no problem, majd jön a következő labda, és megint próbálkozhat. Nálunk kicsit neccesebb a helyzet, tekintve, hogy ha támadunk, akkor Roberto-Alba szinte szélsőt játszik, a 3 középpályásunk az ellenfél kapujától max 30-40 méterre helyezkedik. Ilyenkor egy labdaeladás rossz helyen tiszta kontrát eredményez. Ilyenkor igenis az miatt kapjuk a gólt, aki ROSSZ helyen eladta a labdát. Kinyílik totálisan a csapat, a védők tehetetlenek, ha hozzák rájuk 6-an a labdát. Most lehetne vitatkozni, hogy Fernandinhoval meg Kantéval ilyen gondunk nem lenne, viszont az meg a játék rovására menne. Az 5-6 passz meg inkább gyors kontrának számít szerintem, főleg, ha az ellenfél térfeléről indul az ellenfél.
Tök jó, hogy ekkora cirkusz lett a Dembelé ügyből, az meg senkit nem érdekel, hogy nélküle kaptuk ki a Betis ellen gyalázatos játékkal. Ez a egy kis problémát felfújunk, a nagyokat figyelmen kívül hagyjuk mentalitás nekem valahonnan ismerős.

Szerintem az evidens, hogy az van elővéve, aki nem idomul be a társaságba, ez kb mindenhol így van. A másik meg, valószinűleg azért van ő elővéve, mert ő talán javíthatna a helyzeten, ha odatenné magát minden téren. Kb senkit sem érdekel, hogy Vermalen, vagy Denis Suarez hogy teljesít az edzéseken, vagy kivel bratyiznak, mert nekik kb semmi ráhatásuk nincs az egész történésre. Viszont adott egy játékos, aki rendkívül gyors, kétlábas, tud cselezni, gólerős, de valamiért nem tudja kihozni magából azt, ami benne van. Emellett meg kiderült, hogy nem teszi oda magát annyira, amennyire kellene, szerintem tök jogos, hogy most róla beszél mindenki. Azt se lehet mondani, hogy nem kap elég lehetőséget, rendre játszik, hol többet, hol kevesebbet, csak annyi lenne a dolga, hogy meghálálja a bizalmat, meg csendben dolgozzon a többiekkel, megtanuljon spanyolul, és éljen profi sportolói életet. Videojátékozni és kebabot zabálni meg ráér 40éves korában, mikor agyonnyerte magát .