Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nagyon úgy jön le ezekből az apró cuccokból, hogy Valverde rég elvesztette az öltözőt. Direkt nézem, a lecserélt játékosokkal általában nincs pacsi, a góloknál egyedül örül, se a stábtagok, se a játékosok nem rohannak oda hozzá, stb.westerngom írta:
Egyébként szerintem ezt az élvezetes játékot már más is unja:
https://twitter.com/TheRapBoY/status/10 ... 6964379651" target="_blank
Rajtunk kívül ezeket az információkat olvassa valaki? pl. az edzői stáb, vagy ne adj isten Valverde?, mert ezek szerint a komoly gondok nem a gyerekkel vannak, hanem az edzővel, aki nem tud mit kezdeni evvel a támadó játékosával és a bomba erős kerettel.PCsabi írta:No other player has won more points with his goals than Ousmane Dembélé in La Liga this season (7 points with 5 goals).
Ez igen! És még ott van a Real elleni meccs, ahol szerintem sokan nem értékelik kellően a szerepét, pedig a harmadik gólunknál kulcsfontosságú volt az elfutása, mert nagyon benne volt az egyenlítés is a meccsben.PCsabi írta:No other player has won more points with his goals than Ousmane Dembélé in La Liga this season (7 points with 5 goals).
akkor megígérem neked, hogy holnap visszakeresem miket írkáltatok.MatyiG írta:Oké, akkor Te jobban tudod, ki mire gondol.A kifigurázástól nem lesz igaz, amit ezelőtt írtál. Hagyjuk.
Nem veszünk össze a számokon.Fecooo írta:Most szerinted az tényleg szignifikáns különbség, hogy vki a 16oson belül vagy 20 m-re adja el a labdát?MatyiG írta: Suárezes hasonlat annyiból hibádzik szvsz, hogy ő ugye center, ahol az eladott labdából általában nincs veszély.
Matyi...te ennél értelmesebb vagy
+1MQuCsabi írta: Napok óta írkálok fórumra, aztán kitörlöm, hogy ne bántsak meg senkit, de lehangoló, szánalmas, ami itt megy.
Most szerinted az tényleg szignifikáns különbség, hogy vki a 16oson belül vagy 20 m-re adja el a labdát?MatyiG írta: Suárezes hasonlat annyiból hibádzik szvsz, hogy ő ugye center, ahol az eladott labdából általában nincs veszély.
De Matyi... Ne már. Lejátszott meccseinek 80%-ban ezt hozta ebben a szezonban. Rengeteg pontot mentett már idén, rengeteg fontos gól, gólpassz van a neve mellett. És akkor volt tényleg 2-3 meccs, ahol vakon volt, és sok labdát adott el. Ment is a padra. A szezont is remekül kezdte, aztán két gyengébb meccs után kikerült a kezdőből. Így hogy hozzon konstans jó formát? Kár, hogy még így is többször mentette meg EV-t mint Messin kívül bárki.MatyiG írta:
Egyébként ha máskor is ezt hozná, amit ma, senki nem szólna rá egy rossz szót sem, a góljától eltekintve is.
Ezt hiába várod... Ha 90 percet játszik, akkor lesz sok labdaeladása, rossz megoldása... olyan nem lesz, hogy mindent jól csináljon... de akkor is játszania kell, mert clutch player... Lalyos is minden meccset végignyom, de nem azért, mert nem ad el labdát, hanem mert bármikor eldönthet egy meccset... így kell kezelni Oszmánt is... nem a hibáit kell nézni, lehet, hogy csak 2x ér jól labdába az adott meccsen, de az tuti, hogy abból gól vagy gólpassz lesz...MatyiG írta:
Egyébként ha máskor is ezt hozná, amit ma, senki nem szólna rá egy rossz szót sem, a góljától eltekintve is.
Mint amikor a gyerekek kidobják hógolyóval a másik szemét: hajj nem én voltam, senki nem volt, magának dobta ki!MatyiG írta: Ennek mi értelme? Senki nem írt ilyet!
Pedig én olvastam itt ilyet, szóval....MatyiG írta:Ennek mi értelme? Senki nem írt ilyet..de hát eladja a labdát 80 méterre a kaputól! Az egyből gól az ellennek, nem tudtad?