Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavasszal a Rómát is eltaláltam, aztán bár ne úgy lett volna.MessiNeymarSuarez írta:Jól ráéreztél![]()
![]()
Szerintem ideális ellenfél lesz a Lyon, gyorsak, ezért Busiék hamar rájönnek hogy itt csúcsra járatva kell kimenniük, nem pedig úgy mintha épp hétvégi kikapcsolódás lenne egy BL meccs.
Nem mellesleg még közel is vannak, nem kell olyan sokat utazni.
Én sokat várok idén, sokkal jobbak voltak a srácok eddig idegenben, mint az előző szezonokban, csak Valverde tegye félre a kishitűségét.
Jól ráéreztélCestus írta:Egy Lyont érzek.MessiNeymarSuarez írta:Na ki melyikre teszi a voksot
Tényleg, azt már nem is néztem. Ennél a párosításnál jobb dolog nem is történhetett volna velünk.MessiNeymarSuarez írta:Plusz Atleti-Juve se gyenge, ezért imádkoztam hogy a 2 ránk veszélyes bunkerfocit játszó csapat összekerüljön.Cestus írta:A Pool-München is komoly, így egy komoly ellenféllel garantáltan kevesebb lesz később, ha továbbmegyünk.
Plusz Atleti-Juve se gyenge, ezért imádkoztam hogy a 2 ránk veszélyes bunkerfocit játszó csapat összekerüljön.Cestus írta:A Pool-München is komoly, így egy komoly ellenféllel garantáltan kevesebb lesz később, ha továbbmegyünk.
Egy Lyont érzek.MessiNeymarSuarez írta:Na ki melyikre teszi a voksot
Cou ebben a szerepkörben nem is hiszem, hogy bármikor feljavulna. Max. a felállásban néz ki szélsőnek, de nem azt játszik. Tegnap viszont tegyük hozzá, hogy egy Rakitic/Busi-Arthur-Alena kp-nak finoman se az az erőssége, hogy bármit hozzátegyen a támadásokhoz, normális labdákat osztogasson. Vissza kellett lépnie és onnan kb. egyedül megoldani mindent, amihez játszótársa sem nagyon volt. Egy normális kényszerítőt sem lehetett megcsinálni. Ennek ellenére volt 3-4 nagy helyzete, amit többnyire maga dolgozott ki, csak vagy a kapufa nem volt vele vagy rossz döntést hozott. Ráadásul még Alba sem volt ott segíteni. Miranda szerintem kifejezetten jóü meccset hozott le, bátran játszott megoldott szinte minden necces szituációt, de azért egyelőre mégsem egy Alba, hogy annyit segítsen a támadásokban.Vakmacska írta:A védelem mögé berugdalt labdákkal még mindig nem tudunk mit kezdeni.
Cou sajnos nem tudott éremben a játékhoz hozzá tenni. Ez köszönhető annak is, hogy ez nem igazán az ő posztja, és játszótársa sem volt. Ráadásul a támadások nagy része jobboson futott.
Behozta Busit, lett aztán stabilitás(nem)Vakmacska írta:A védelem mögé berugdalt labdákkal még mindig nem tudunk mit kezdeni.
Cou sajnos nem tudott éremben a játékhoz hozzá tenni. Ez köszönhető annak is, hogy ez nem igazán az ő posztja, és játszótársa sem volt. Ráadásul a támadások nagy része jobboson futott.
Amit viszont nem értek:
Mi a búbánat ez a második félidőben bekkeljünk taktika????
1-0 ide, és beállunk bekkelni? első félidő végén labdatartás 53-47 ide, meccs végén 48-52 lett.
EV mit akar ezzel a besz.ri taktikávall????
Cillessennel megegyeztek, hogy mivel kevés meccset játszik, legalább azon a néhányon legyen foglalkoztatva rendesen.Vakmacska írta:EV mit akar ezzel a besz.ri taktikávall????[/b]
Paconak szerintem a többség nem a tudását kérdőjelezte meg, hanem, hogy illik-e ide. Eleinte tényleg nagyon gyenge volt, de a második szezonjában szerintem elég jól élt már a kevés lehetőséggel, amit kapott. Előtte a Valenciáaban is bizonyított, utólag a Dortmundban. Munir viszont a Valenciában sem alkotott maradandót, az Alavesben kicsit jobb volt, az az ő szintje szerintem. Nekem mondjuk nincs bajom vele, nála jobb cserecsatárt hozni, hogy alig játsszon, nincs értelme, főleg, hogy ha muszáj, Suarez pótlását máshogy is meg tudjuk oldani.MatyiG írta:Pacóra is sokan ezt mondták, aztán...Atalanta írta:Amúgy Munirben ki láthatott valamit? Olyan, mintha egy emberrel kevesebben lennénk, szegény nagyon nem Barca szint, nagyon ciki lehet ennyire súlytalannak lenni a világ egyik legjobb klubjában.
Pacóra is sokan ezt mondták, aztán...Atalanta írta:Amúgy Munirben ki láthatott valamit? Olyan, mintha egy emberrel kevesebben lennénk, szegény nagyon nem Barca szint, nagyon ciki lehet ennyire súlytalannak lenni a világ egyik legjobb klubjában.
Szerintem csak Ernő mondta neki, hogy ne futkározzon sokat, mert túl jó lenne tőle a játékunk.Stalkyard írta:Értem én. Azért vánszorog hetek óta a pályán, mert bírja.
Értem én. Azért vánszorog hetek óta a pályán, mert bírja.Cestus írta:Hagyjuk már ezt a fizikálisan elfogy dumát, ahhoz a 70 meccshez kellett is kraft tavaly, hogy lejátssza. Valószínűleg bírja, az a gluténmentes diéta nagyon kipattintotta a horvátot, másra egy raklapnyi hormon van ilyen hatással.Szerintem fontosabb, hogy Busquets pihenjen, ő nagyobb hatással van a játékunkra, ha formában van. Illetve a horvátnál valszeg kevesebb benne a kakaó is.