Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Furcsálom hogy az Inter nem vette meg, pedig náluk elég jól bevált és volt rá opciójuk.Samper írta:Hiába nem akar játékosmozgást Valverde, Munirért januárban kaphatunk utoljára pénzt és DS-ért és Rafinhaért is most alighanem többet, mint nyáron. Nyitott Malcom árának alakulása is.l A másik oldalról is van, akinek gazdaságosabb, vagy biztosabb az igazolása most, mint nyáron. Tehát a mozgalmas január hasznunkra lehetne.
Pacot már rég megvette a bvb.crixus írta:Paco itteni szerzödesenek a vegere is pontot kellene mar tenni.
A vedelemmel egyet ertek, Chumi es Marlon is stabilan jatszott amikor lehetoseget kaptak, viszont a brazil EU-n kivuli helyet foglal, ezert nem sok eselye van visszakerulni. A kozeppalyaval vitatkoznek, Alenat max kolcsonbe szabad elkuldeni, a tobbi mehet vegleg. A Rabiot - De Jong duo viszont kell, ok a jovo - kiegeszulve Arturral - akik azonnali erositest is jelentenenek. A tamado szekciobol Munir mar a telen, de legkesobb nyaron dobbant, lejar a szerzodese es jatszani akar. A Messi, Suarez, Coutinho, Dembele, Malcom otossel megvagyunk szerintem is. Gomest nem latjuk tobbet Barca mezben, Turan es Douglas kolcsonszerzodese a Barca szerzodesuk vegeig szol, ez is pipa. Pacoert 23 milliot fizetett a Dortmund, Paulinhoert pedig a kinai csapat 50 milliot, igy juli 1-tol vegleg maradnak ahol vannak. (transfermarkton mar rogzitett transfer mindketto)crixus írta:Elöre szolok, hogy külföldröl irok, nincs csak nemet billentyüzetem, igy egyes ekezeteket sem tudok irni.![]()
Ilyen-olyan igazolasokrol beszelünk, miközben tele van a csapat felesleges emberekkel. Vermaelen a vedelemböl remelem tavozik legkesöbb a nyaron, mert nem lehet ra szamitani a serülesei miatt. Helyette ha Murillo bevalik negtartanam, ha nem, akkor az ifiböl Chumi-nak adnek lehetöseget vagy visszahoznam Marlon-t, aki eddig stabil volt akarhova adtuk tovabb.
A közeppalyarol en biztosan elküldenem a Rafinha,Samper,Denis,Alena negyest, mert egyiket sincs ertelme ugy itt tartani, hogy meg csak stabil cserekent sem szamol velük az edzö. Ugyis tervezünk meg ide 1 vagy 2 "galaktikus" igazolast. Ennek fenyeben en Puig-ot is elküldenem, ha nagyon fel akarna kerülni az A-ba, mert jelen pillanatban nem szamol az ifivel sem az edzö, sem a vezetöseg. Igy pedig nincs ertelme. A Rakitic,Busi,Vidal,Arthur negyes melle 3 posztra en meg azt is soknak tartanam, ha a Rabiot-De Jong dubol mindkettöt hoznank, de ha az egyiküket elhozzuk, biztos erösites lesz.
Elöre a Messi,Suarez,Coutinho,Dembele negyes melle jövöre sem kell szerintem senkit se hozni, Munir es Malcom pont jok a kiegeszitö szerepre.
Azt is jo lenne elintezni, hogy ne legyen egy feltucat olyan jatekosunk kölcsönben, akik 100%, hogy nem fognak mar többet nalunk jatszani: Gomes, Douglas, Turan, Paco es Paulinho itteni szerzödesenek a vegere is pontot kellene mar tenni. Tenyleg, utobbi kettö mennyire biztos, hogy menni fog a nyaron? Van valami hivatalos allasfoglalas is, vagy csak pletyka szintü?
+ Coutinho + Dembele, ha visszaállunk 4-4-2re, bár amíg Dembele így játszik, addig marad a 4-3-3 szerintem.hajnesz írta: Ha akiket felsoroltál mind elmennek, akkor marad Vidal,Busi,Arthur és Alena, 3 posztra. Ha azt vesszük, hogy Vidal sem oldja meg a posztot 10 évre (), akkor simán jöhetnének mindketten, kérdés, hogy lesz-e rá pénzünk.
Ha akiket felsoroltál mind elmennek, akkor marad Vidal,Busi,Arthur és Alena, 3 posztra. Ha azt vesszük, hogy Vidal sem oldja meg a posztot 10 évre (davi10 írta:
Jól sejtem, hogy neki nem Raiola az ügynöke?
Amúgy a SPORT szerint a PSG hajlandó eladni nekünk Rabiot-t 5 misiért most télen.
Ennyiért okés, de kérdés, hogy akkor van-e még szükség De Jongra?
Szerintem De Ligt kéne, hogy legyen a prioritás, de ha ez a Murillo srác beválik akkor ki tudja.
De már Rabiot-tal is sokan leszünk a kp-ra, pláne ha még jön De Jong. Még úgy is, ha Denist, Rafinhat, Sampert meg talán Rakiticet nem számoljuk (illetve Gomest sem, ha nem kérünk érte sokat, akkor el fogja vinni az Everton, én úgy látom, hogy ott bevált)
Jól sejtem, hogy neki nem Raiola az ügynöke?Nervo írta:Spanyol lapok értesülései szerint az AFC Ajax holland sztárja, Frenkie de Jong megegyezett az FC Barcelona együttesével.
Alapesetben igazat adnék, de nekem nagyon az jön le, hogy nem a pénz mozgatja (különben csilliókért hosszabbított volna), hanem tényleg ide akar jönni.visca el barca írta:
mert lehet nyáron a city vagy a MU vagy bárki ráígér az aláírási pénzre és ugrik az üzlet. nem szabad tökölni, ez nem az a helyzet. vele meg arthurral """""10 évre megvagyunk""""" középre
mert lehet nyáron a city vagy a MU vagy bárki ráígér az aláírási pénzre és ugrik az üzlet. nem szabad tökölni, ez nem az a helyzet. vele meg arthurral """""10 évre megvagyunk""""" középrerikko írta:visca el barca írta:nem kell ide nagy bevásárlás. rabiot jöhet már télen 20-30-ért, meg nyáron de ligt és kész. a munir, rafinha, DS sallangtól meg végleg meg kell szabadulni. a 3 gyerek árából csak kijön de ligt....
De miért kellene 20-30 milkát kiszórni egy pár hónappal később 0 Ft-ért vihető játékosért.
Ha ide akar jönni, akkor itt is lesz. Feltéve, ha mi is akarjuk.
Teljesen felesleges pénzkidobás.
visca el barca írta:nem kell ide nagy bevásárlás. rabiot jöhet már télen 20-30-ért, meg nyáron de ligt és kész. a munir, rafinha, DS sallangtól meg végleg meg kell szabadulni. a 3 gyerek árából csak kijön de ligt....
Így-így, bár kiegészíteném egy csere csatárral, ha Munir tényleg megy.visca el barca írta:nem kell ide nagy bevásárlás. rabiot jöhet már télen 20-30-ért, meg nyáron de ligt és kész. a munir, rafinha, DS sallangtól meg végleg meg kell szabadulni. a 3 gyerek árából csak kijön de ligt....
Rabiot-nál adná magát, hogy Rakiticet megkapják télen mondjuk 50 misi + Rabiot-ért, de Valverde miatt szerintem nem fog télen dobbantani, nyáron pedig ingyen jöhet, maradhat della De Ligtra.Cestus írta:Télen sem fogunk unatkozni:
Rabiot:
Középhátvéd:
De Jong:
de Ligt:
Munir: