Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mondjuk ezt maximálisan támogatnám.LG írta:Egyébként igen. Bár én már korábban is mondtam, nálam úgy lenne a szabály, hogy 11-est, szabadrúgást, annak kéne lőni, aki ellen elkövették a szabálytalanságot. (kezezésnél lőhetné, aki akarja) Szerintem így sokkal igazságosabb lenne.Azt is be kell tudni rúgni. (Ti ezt tudjátok pontosan. )
Egyébként igen. Bár én már korábban is mondtam, nálam úgy lenne a szabály, hogy 11-est, szabadrúgást, annak kéne lőni, aki ellen elkövették a szabálytalanságot. (kezezésnél lőhetné, aki akarja) Szerintem így sokkal igazságosabb lenne.Azt is be kell tudni rúgni. (Ti ezt tudjátok pontosan. )
Azt is be kell tudni rúgni. (Ti ezt tudjátok pontosan. )Primitive írta:Ebből négyet tizenegyesből.MatyiG írta: 14-et lőtt.
Igaz, nem voltam elég figyelmes, gól+gólpasszból van neki 19, de ez sem épp rossz. Főleg ahhoz képest, hogy milyen gyatra volt az utóbbi években az őszi bajnokik nagy részén.MatyiG írta:14-et lőtt.19 gól 19 meccsen pedig a Serie A-ban is elismerésre méltó teljesítmény
Nem a két bajnokság összehasonlítása volt a célom. Csak azért hoztam fel a spanyol bajnokságot példának, hogy attól még, hogy a legnagyobb riválisunk tavaly is, idén is gyorsan kiszállt a bajnoki címért folyó harcért, még a mi játékosaink teljesítménye nem lesz kevesebb. 19 gól 19 meccsen pedig a Serie A-ban is elismerésre méltó teljesítmény. Persze gyengébb bajnokság, mint a spanyol, de az meg CR mellett szól, hogy az új társakhoz, stílushoz, közeghez nagyon gyorsan hozzászokott, pedig nem fiatal már. Hatalmas játékos, bármelyik csapatba betennéd, képes lenne húzni.MatyiG írta:Azért a Seria A-t nem hasonlítsuk már össze a La Ligával...akkor annyi erővel Messi bajnoki teljesítményét sem kell figyelembe venni
A Juve legnagyobb kihívói a spanyol bajnokságban a 4. helyért küzdenének a Sevillával, Valenciával.
Azért a Seria A-t nem hasonlítsuk már össze a La Ligával...akkor annyi erővel Messi bajnoki teljesítményét sem kell figyelembe venni
Azért voltak olyan bajnokságok az elmúlt években, melyek annyira nem voltak simán, igenis elismerésre méltó, amit lerak. Tavaly nekünk is sima volt a liga, idén nincs igazi kihivónk, akkor annyi erővel Messi bajnoki teljesítményét sem kell figyelembe venni, csak a BL-t. Idén egyébként szerintem Messi nélkül is bajnokok tudnánk lenni.Stalkyard írta:Mondjuk a bajnokságot nélküle is ugyanilyen simán hoznák, ott nem igazán érzem hogy olyan óriási nagy pluszt adna. Ezt majd a BL-ben lehet lemérni, ha megnyerik. Döntőig már jutottak nélküle is.
Én is olvastam,és egyáltalán nem értem.MatyiG írta:Wenger mehet Gattuso helyére a hírek szerint.
Nem kell ezt túltolni, gusztustalan ember! minimum 3 meccs remélem, de én egy 5-10-et is adnék "halmozati" szinten, mert lökött, ütött, fejelt is közben.Cestus írta:Douglas Costa meg arcon köpte az ellent? A névrokonára hajaz.
cunci már egész jó RvN-t játszik...kár, hogy Ruud sose volt aranylabda szintű...MatyiG írta:CR első gólja mennyire tipikus?
Tehát jogos az aranylabda, hiszen ő lő legtöbbszörMatyiG írta:Nézem CR-t, ott folytatja, ahol abbahagyta.
Cristiano Ronaldo has taken more shots without scoring (23) than any other player in Europe's Top 5 Leagues this season.
10 more than the next player.
Nem azt mondtam, hogy baromi jó volt, hanem, hogy nem volt rossz, ahhoz képest, hogy egy hete készül a Juventusszal.MatyiG írta:Azért az a 30 passz 95 perc alatt elég karcsú.