Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legalább nem ez az unalmas, ötlettelen, gránátvörös-kék csíkos...MQuCsabi írta:Lett volna egy horvát és egy angol nézünk is. Pöpec
A videóban Prince ezek mellett a termékek mellett ment el. Egy ideje beszerezhetőek már ezek a retro felszerelések.MatyiG írta:Ezt én is figyeltem, szerintem a jövő évi hazai és vendég mez az, legalábbis örülnék neki.
* bíborvörös.davi10 írta:
* Gránátvörös helyett.
* Gránátvörös helyett.Stalkyard írta: Szerintem annak nincs szépérzéke aki ezt az élénk piros színt erőlteti a sötétebb árnyalatú (valódi) vörös helyett
Szerintem annak nincs szépérzéke aki ezt az élénk piros színt erőlteti a sötétebb árnyalatú (valódi) vörös helyett.. Nekem ez szúrja leginkább a szemem a mezeinken már egy ideje. Számomra az az árnyalat lenne igazi, ami pl az idegenbeli mezen fut átlósan. Szerintem mérföldekkel jobban néz ki, és gyönyörű mezeket lehetne kihozni ebből a vörös-kék párosból.recrea írta:Nekem tetszik a kockás, nektek meg nincs szépérzéketek
igen, ceruza rajzzalMatyiG írta:Ez a két mez már megvolt 1-2 hónapja is.![]()
Ez a két mez már megvolt 1-2 hónapja is.visca el barca írta:a hazai nem, az idegenbeli tetszik
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2673105" target="_blank
Ez eszembe sem jutott, tényleg.MQuCsabi írta:Tisztelegve a horvát válogstott előtt?