optimus írta...
Szerintem neked bajod van a szövegértéssel. Tudod, pont az a probléma, hogy az orvosi stáb(aki világhírű, ezért jött ide CR is, és nem véletlen hogy Messit rendbe rakták 9-10 nap alatt) pont azt az eredményt hozta hogy meg kellene műteni,ennek ellenére a játékos nem ment bele, és inkább alternatív megoldások után néz, ami nem tűnik bejövősnek, szóval egy szóval sem az orvosi stábot fikáztam, annyit mondtam hogy Umtitiből kiindulva előfordul hogy felülírják az orvosi stáb véleményét, ezért arra nem kell alapozni, hogy ha Rakitic 0-24-ben játszik akkor azt az orvosi stáb örömmel nézi.
Azt meg egy szóval sem mondtam hogy Rakitic nem fontos a csapatnak, és ne játsszon soha többet, hanem azt hogy nem kéne végletekig játszatni, és legalább akkor le kéne kapni ha már a 50. percben 3 góllal vezetünk, főleg azt nézve hogy a nyáron sem pihent sokat.
De ha szerinted rendben van az, hogy a csapat egyik(ha nem a legnagyobb) melózást végrehajtó játékosát normális ha csapágyasra járatjuk értelmetlenül, mikor időnként ott lehetne a lehetőség a pihentetésére, akkor hagyjuk is.
Tényleg nem értem hogy miért kell kényszeresen mindenbe belekötnöd, de ha ennyire zavar a jelenlétem akkor ott a tiltás funkció, és élheted békésen az életedet.
De ha szerzel 10 tagot(normálisat!, nem csak olyat aki fikázni képes, hanem mondjuk palesz, VEB, és társai) akik azt mondják hogy semmi értelmeset nem írok, ezért azt akarják hogy leléceljek, akkor megteszem.