Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
tisztelem őket. ha em tenném, nem várnám őket ezzel a kezdővel a 6. helyrehonsapeter írta:de azért némi tiszteletet megérdemelnek!

honsapeter írta:
Azt a triplázást nem a (hóesés hordta össze)
Korai még leírni a Madridotvisca el barca írta:a pályán meg majd rohangál a kurtoá - hakimi, varane, j. sanchez, theo - valverde, llorente, ceballos - aseniso, diaz, vinicius 11 és küzdötök a 6. helyért a bilbaoval
Varane ok,Diaz passz.visca el barca írta:a pályán meg majd rohangál a kurtoá - hakimi, varane, j. sanchez, theo - valverde, llorente, ceballos - aseniso, diaz, vinicius 11 és küzdötök a 6. helyért a bilbaoval
Tenyleg ott van meg Hakimi! O is nagy tehetsegunk,szegenynek nem volt egy beadasa feleven keresztul.visca el barca írta:
a pályán meg majd rohangál a kurtoá - hakimi, varane, j. sanchez, theo - valverde, llorente, ceballos - aseniso, diaz, vinicius 11 és küzdötök a 6. helyért a bilbaoval
5 perce ezen nevetekrecrea írta: Az kemény...bár szerintem semmi gond nincs a mostanival, laikus szemmel legalábbis, gyönyörű az a stadion, jó a feelingje is. Csak 90 ezer idióta van benne
Veidt_madridista írta:Így hitelből lesz az egész

Szerintem az árra gondolt.MichaaBee írta:120 ezres stadion? Minek?Van bármi hiányossága a mostani Bernabéu-nak? Pár éve még BL-döntőt rendeztek ott, fér bele így is 80 ezer ember, bár a hétvégén a Sociedad ellen a végén 8 ezer ha ott volt...
120 ezres stadion? Minek?miro. írta:Ugyanoda,és szerintem full új. Elvileg annyi lesz (vagy több?)mint az Atletico meg a Bilbao(talán?) stadionja együttvéve.recrea írta: Mi ott a terv? Felújítják az SB-t, vagy ledarálják és üjat építenek? Egyáltalán ugyanoda?
Az kemény...bár szerintem semmi gond nincs a mostanival, laikus szemmel legalábbis, gyönyörű az a stadion, jó a feelingje is. Csak 90 ezer idióta van bennemiro. írta:Ugyanoda,és szerintem full új. Elvileg annyi lesz (vagy több?)mint az Atletico meg a Bilbao(talán?) stadionja együttvéve.recrea írta: Mi ott a terv? Felújítják az SB-t, vagy ledarálják és üjat építenek? Egyáltalán ugyanoda?
Ugyanoda,és szerintem full új. Elvileg annyi lesz (vagy több?)mint az Atletico meg a Bilbao(talán?) stadionja együttvéve.recrea írta: Mi ott a terv? Felújítják az SB-t, vagy ledarálják és üjat építenek? Egyáltalán ugyanoda?
Mi ott a terv? Felújítják az SB-t, vagy ledarálják és üjat építenek? Egyáltalán ugyanoda?miro. írta:A történelem legeslegnagyobb elnöke akar lenni. Leigazolt már Beckhamet,Zidanet,Ronaldot stb.Kovbal88 írta: De, hogy Perezt mi lelte azt nem tudom, teljesen ellentéte régi önmagának.Mint akit kicseréltek. Nyáron két-három de minimum egy rekord igazolást vártam volna tőle.
Hogy lehet még nagyobb? Ha a stadiont Ő csinálja meg.
Nem különösen érdekli most a csapat.
A történelem legeslegnagyobb elnöke akar lenni. Leigazolt már Beckhamet,Zidanet,Ronaldot stb.Kovbal88 írta: De, hogy Perezt mi lelte azt nem tudom, teljesen ellentéte régi önmagának.Mint akit kicseréltek. Nyáron két-három de minimum egy rekord igazolást vártam volna tőle.
Szerintem Ronaldo a pénz miatt lépett le, és nem azért mert új kihívást keresett. És csak azért a Juve mert BL-ben játszó csapat, és a gólrekordot meg tudja őrizni. Lehúz két-két három évet és megy Kínába vagy az olajosokhoz.Kíváncsi vagyok mi fog ebből az egészből kisülni. Érdekes ez a politika, hogy vegyünk egy csomó fiatalt, aztán csak lesz köztük egy aki beválik. Ha csak az eladásokból befolyt pénzt és a megspórolt fizut a csapatra fordítaná, valószínűleg már nem így állnának.
Szerintem Ceballos kb az a szint,U21 meg a Betis.Chino írta:
A Beisben és tavaly az U21-ben több volt, mint biztató, sőt Lucho alatt a horvátok meg angolok ellen sem vallott szégyent.
Aztán Zidane meg sz*rt a fejére és még lehetőséget sem kapott. Idén pedig azt se mondhatod hogy annyira lefelé lógna ki, az aranylabdás csodajátékos sem mutat sokkal többet. Nem neki kéne a húzóembernek lenni, behajítva abba a káoszba nehéz előrelépni, Asensio posztján pedig nem is fog. Nekünk végül is csak jó ha besül, csak sajnálom a srácot, mert szerintem sokkal több van benne.
Kíváncsi vagyok mi fog ebből az egészből kisülni. Érdekes ez a politika, hogy vegyünk egy csomó fiatalt, aztán csak lesz köztük egy aki beválik. Ha csak az eladásokból befolyt pénzt és a megspórolt fizut a csapatra fordítaná, valószínűleg már nem így állnának.
A Beisben és tavaly az U21-ben több volt, mint biztató, sőt Lucho alatt a horvátok meg angolok ellen sem vallott szégyent.miro. írta: Ceballos? Pontosan,igen,nagyon jó kis játékos. Olyan kis aranyos,nyalóka. Egy elit futballcsapatba semmi keresnivalója.
Elpasszolgat,semmi kreativitás,semmi kockázat,meccset eldönteni nem tud semmilyen kvalitásával. Rutinja 0,0,és a legjobb teljesítményét is maximum egy Valladolid ellen hozta.
Olyan játékos kell Modric után aki egy Bayern,Barca,Chelsea stb csapatok ellen is odatud állni,és lehet rá számítani.
Ezek nálunk meg nullák,Valverdéstől,Lucasokig,Llorente,stb.stb.stb.
Ezt a Diazt meg nem értem,miért mutatták be a Bernabeuba? Castilla stadionjában sokkal optimálisabb lett volna. Úgyis oda kerül.
Ceballos? Pontosan,igen,nagyon jó kis játékos. Olyan kis aranyos,nyalóka. Egy elit futballcsapatba semmi keresnivalója.Chino írta:
Mondjuk én Ceballost kivenném a sorból. Ha rendesen használnák a posztján nagyon jó kis játékos lehetne, Modric rotálására egyelőre tökéletes lenne, jövőre akár át is vehetné a helyét. Nyilván nem, biztos, de a lehetőség és a tehetség megvan benne. Egy Arthur szintet bőven hozna, ha nem többet.
Mindenben igazatok van, én is frucsállom ezt a politikát a korábbihoz viszonyítva. Annyit viszont halkan megjegyeznék, hogy míg a Real a fent említett játékosokat is 60+ millióért fogja majd elpasszolni, addig mi már elégedettek leszünk, ha 10-15 milliót tudunk keresni egy játékoson... Szerencsére legalább mi áron alul vesszük meg az új játékosokat, ja azt sem...miro. írta:Katasztrófa..Folytatódik a sor a Ceballos,Llorente,Lucas Vazquez,Asensio után.Varatrix írta:A hírek szerint Piateket kölcsön venné a Real, meg ugye jött Díaz. Engem őszintén sokkol milyen nevek vannak a kalapban náluk...![]()
Hova tűnik a galaktika kérem szépen!?![]()
Royston Drenthe éra következik?
szerk. Ja és az új kedvencem.....VALVERDE.
Szegény gyereknek ajándék minden perc amit itt tud tölteni a pályán.
Mondjuk én Ceballost kivenném a sorból. Ha rendesen használnák a posztján nagyon jó kis játékos lehetne, Modric rotálására egyelőre tökéletes lenne, jövőre akár át is vehetné a helyét. Nyilván nem, biztos, de a lehetőség és a tehetség megvan benne. Egy Arthur szintet bőven hozna, ha nem többet.miro. írta:Katasztrófa..Folytatódik a sor a Ceballos,Llorente,Lucas Vazquez,Asensio után.Varatrix írta:A hírek szerint Piateket kölcsön venné a Real, meg ugye jött Díaz. Engem őszintén sokkol milyen nevek vannak a kalapban náluk...![]()
Hova tűnik a galaktika kérem szépen!?![]()
Royston Drenthe éra következik?
szerk. Ja és az új kedvencem.....VALVERDE.
Szegény gyereknek ajándék minden perc amit itt tud tölteni a pályán.