Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Miért, a visszavágóra ki se állunk?Pavel írta:
Ha így folytatják nem lesz sűrű.
Ha így folytatják nem lesz sűrű.Stalkyard írta:A következő három hétben viszont nem egy meccs lesz. Sűrű a program januárban, lehet idén nem kellene szét hajtani a kezdőt az év elején.Pavel írta:Valaki elmondja mi ez a nagy rotálás?
Az elmúlt 3 hétben 1 meccs volt. A Levantének meg fekszik a játékunk.
Egy gólt be kell tuszkolni valahogy.
A következő három hétben viszont nem egy meccs lesz. Sűrű a program januárban, lehet idén nem kellene szét hajtani a kezdőt az év elején.Pavel írta:Valaki elmondja mi ez a nagy rotálás?
Az elmúlt 3 hétben 1 meccs volt. A Levantének meg fekszik a játékunk.
Egy gólt be kell tuszkolni valahogy.

Alenenal? Bárki, nekem Ő olyan mint SR, fut meg küzd, de ennyi, szürke a játéka. Innentől kezdve nálam bármelyik középpályásunk lehet előtte.Samper írta:Ki jobb Alenanál? Mikor teszteljük le Chumit, ha nem most?zknym írta: Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélninem is izgulnék a meccs miatt, így viszont a támadóinknak nagyon fel kell szívniuk magukat.
+1, valamint drukkolok, hogy Coutinho végre magához térjenSinya22 írta:Én mondjuk Puig miatt várom legjobban,neki úgy sincs máshol esélye,max ha nagyon hamar bajnokok lennék a végén,de az még messze van. Mondjuk nem hiszem hogy kezd,de majd kap megint 30 percet. Meg Murillora is kíváncsi vagyok,sose láttam még játszani.