2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az egyetlen játékosunk, aki duplázni tudott, ez már valami...MatyiG írta:A Sampdoriában folytatja. Nagy karriert futott be nálunk.
A 2. félidőre feljavult, de az elsőben még nagyon bizonytalan volt és sok rossz döntést hozott.barca0417 írta:csak a 2. félidőt láttam, az alapján nem volt rossz kezdés tőle. Remélem beválik és lesz még egy megbízható ember hátra.
Meg el rakhatna egy ilyet majd itt is https://www.youtube.com/watch?v=31UcGhO-vcM
Sajnos manapság a jóságot sok esetben youtube-ban mérik. Reméljük beválik a srác mikor szóhoz jut. Ki tudja? És aki tudja az hallgat!honsapeter írta:Megmondom Őszintén, azt sem tudtam ki ez a jóember!
Hamar youtube és azt kell mondanom, nem értem miért nem játszik egy jó csapatban, kezdőként!
Gyors, határozott, okos, minden megvan benne ami nekünk kellhet!
Youtube-on mindenki jónak tűnik...honsapeter írta:Megmondom Őszintén, azt sem tudtam ki ez a jóember!
Hamar youtube és azt kell mondanom, nem értem miért nem játszik egy jó csapatban, kezdőként!
Gyors, határozott, okos, minden megvan benne ami nekünk kellhet!
fcjoc írta:Tehát hoztak egy olyan védőt aki nem játszhat a BL-ben .. Amúgy szerintem jó védő
De ki akar tehermentesíteni?Grimaldo írta:...tökéletes lesz tehermentesítésre.
Lenglet-vel volt összehasonlítva lentebb, nem a B-s játékosokkal. Arra szerintem nem igazán van rálátásunk, hogy mennyivel jobb Chumiéknál, de ha némi kompetenciát feltételezünk a stábunktól, akkor azért feltételezhetjük, hogy valóban előrébb vagyunk vele.Varatrix írta:Ezt sosem tudtam elfogadni érvelésnek. Persze hogy nem, de a Valencia kezdő oszlopait nem hozhatod fél évre kölcsön, harmadik-negyedik védőnek.MichaaBee írta:Murillo nem fért be a Valenciába
Jogos, az Interben nem tudtam, hogy milyen szerepe volt.visca el barca írta:az interben viszont csak letolt 2 szezont, szóval annyira falábú csak nem lehet.MichaaBee írta:Murillo nem fért be a Valenciába
sok sikert
Az az igazság, hogy kh-ként nagyon kevesen kapták meg a lehetőséget. Valamiért folyamatosan igazoltunk, pedig voltak igéretes emberek csak ilyen-olyan okokból sosem tudtak kiteljesedni. Folyamatosan ment az ilyen Lombán-Martinez-Costas stb. vonal. Tarín pl. nagy ígéret volt, de a sérülései folyamatosan betettek neki. Ahogy Muniesa is a porcelán lábaival. Santi Buenoban pl. hatalmas potenciál volt, a korosztályos válogatottak alappillére pofátlanul fiatalon. Megvettük, aztán a padra/lelátóra lett száműzve, egy meccset sem kapott. Vagy ott volt saját nevelésként Sergi Gomez aki szintén nagyon tehetséges volt, most például a Sevilla alapembere, mégsem nagyon kapott lehetőséget az első csapatban. Kh-nak valamiért többnyire idősebb játékosokat igazoltak/játszattak. Talán a Bagnack/Edgar duóra emlékszem, akiket többet használtak. A kölcsönök meg úgyis halott ügyek, főleg, ha egy kiatal védőről van szó. Most mondjuk megy a Chumi-Cuenca-Araujó tengely, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.nagyatyesz írta: Itt vetődik fel bennem a kérdés, hogy ha ennyire nehéz itt egy védőnek az alkalmazkodás, akkor hogy nem sikerült az utóbbi 10 évben senkit sem kitermelni a B-ből, aki jó lett volna az első csapatba. Ok volt egy Bartra, akinek voltak jó és kevésbé jó meccsei. De nem értem, hogy ha valaki tizen éves korától azt tanulja amit itt elvárnak egy középső védőtől, akkor hogy nem sikerült senkit beépítenünk??? Nem csak a jelen helyzetre gondolok, hanem az elmúlt 10 évre mondjuk.
Ezt sosem tudtam elfogadni érvelésnek. Persze hogy nem, de a Valencia kezdő oszlopait nem hozhatod fél évre kölcsön, harmadik-negyedik védőnek. Majd kap pár kupa meccset, meg kisebb bajnokit.MichaaBee írta:Murillo nem fért be a Valenciába
az interben viszont csak letolt 2 szezont, szóval annyira falábú csak nem lehet.MichaaBee írta:Murillo nem fért be a Valenciába