Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt mondom.Badi írta:Ruben tényleg elég gyengerhynn írta: Valdes (sérülések maitt nem maradt más kapusunk. Rubén egy vicc. Talán 5-6 év múlva próbálkozzon!)De ugyanannyit tudtunk róla, mint Jorgueraról tavaly, lehet ha jó napja lett volna, most ugyanúgy beszélnénk róla..
Ruben tényleg elég gyengerhynn írta: Valdes (sérülések maitt nem maradt más kapusunk. Rubén egy vicc. Talán 5-6 év múlva próbálkozzon!)
Az ősz során 3 nélkülözhetetlen játékosunk volt:Zsolti írta:Idén viszont a Brazil egyáltalán nem volt valami fontos,egy két villanást leszámítva.Etoo sokkal fontosabb láncszem volt,vagy akárki mást is emlíhetnék.Taibi írta:Nem mindig a gólvágó a legfontosabb, söt általában nem a gólvágó a legfontosabb.redlions írta: Én azt hittem Eto'o a gólvágó fontosabb.Ja, akkor a focit nem gólra játszák...
Idén viszont a Brazil egyáltalán nem volt valami fontos,egy két villanást leszámítva.Etoo sokkal fontosabb láncszem volt,vagy akárki mást is emlíhetnék.Taibi írta:Nem mindig a gólvágó a legfontosabb, söt általában nem a gólvágó a legfontosabb.redlions írta:Én azt hittem Eto'o a gólvágó fontosabb.Lujo írta:Én a 2. számút úgy használtam, hogy a Ronaldinho utáni legfontosabb játékos a keretben!Ja, akkor a focit nem gólra játszák...
Nem mindig a gólvágó a legfontosabb, söt általában nem a gólvágó a legfontosabb.redlions írta:Én azt hittem Eto'o a gólvágó fontosabb.Lujo írta:Én a 2. számút úgy használtam, hogy a Ronaldinho utáni legfontosabb játékos a keretben!Ja, akkor a focit nem gólra játszák...
Én azt hittem Eto'o a gólvágó fontosabb.Lujo írta:Én a 2. számút úgy használtam, hogy a Ronaldinho utáni legfontosabb játékos a keretben!
Vigyázz azzal a 2.számú jelzővel.Sztem mostanában már ő is ott van a toppon Puyollal,meg a Brazillal egyetemben.Lujo írta:Kicsit furcsa azt hallani, hogy a RM-nak milyen tervei vannak, de ez azt is jelenti, hogy tudják, az idén a bajnokságban már nem sok keresnivalójuk van. Eto'o-ról pedig csak annyit, hogy egész biztos, hogy Laportáék nem olyan őrültek, hogy eladják a csapat 2. számú játékosát.
Enrique írta:Pontosan! Szal be lehet fogni!Xavi írta:Nekünk nem kell megvenni Enrique-t, jön ő ingyen is, mert ő nem egy pénzcentrikus, galaktikus rakás [auto_cenzúra]!!Figo 10 írta: minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tud
Pontosan! Szal be lehet fogni!Xavi írta:Nekünk nem kell megvenni Enrique-t, jön ő ingyen is, mert ő nem egy pénzcentrikus, galaktikus rakás [auto_cenzúra]!!Figo 10 írta:minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tudEnrique írta: Hisz itt vagyok!!![]()
Nekünk nem kell megvenni Enrique-t, jön ő ingyen is, mert ő nem egy pénzcentrikus, galaktikus rakás [auto_cenzúra]!!Figo 10 írta:minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tudEnrique írta:Hisz itt vagyok!!Bodi írta: Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.
Bár én örülnék Enriquenek.![]()
Még csak 1 lapon sem szabad Őt emlegeltni "velük"...Charlie írta:Így is jobb a ga(y)laktikusoknál.Figo 10 írta:minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tudEnrique írta: Hisz itt vagyok!!![]()
C.
Így is jobb a ga(y)laktikusoknál.Figo 10 írta:minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tudEnrique írta:Hisz itt vagyok!!Bodi írta: Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.
Neked is nagyon örülök!!!!:DEnrique írta:Hisz itt vagyok!!Bodi írta:Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.Figo 10 írta:na itt vagyok eredetiben.
spanyolországban ma van bolondok napja szal kacsa a hír
minek nektek Luis Enrique? remélem h megveszitek, de sztem már lépni sem tudEnrique írta:Hisz itt vagyok!!Bodi írta:Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.Figo 10 írta:na itt vagyok eredetiben.
Hisz itt vagyok!!Bodi írta:Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.Figo 10 írta:na itt vagyok eredetiben.
Bár én örülnék Enriquenek.
Amióta ide jársz a fórumra,ez az első hozzászólásod,amivel egyet értek.Figo 10 írta:na itt vagyok eredetiben.
Még szép!!Taibi írta:Luis Enrique és Guardiola visszahozatala szerintem is jó ötlet! Gondolom ök se utasítanák vissza a Barca hívását.Bodi írta:Jöhet!!!!!Erre a fél évre még biztos jó lenne!!!!!Enrique írta: LuisEnrique-t akkor is vissza kell hozni!!
Luis Enrique és Guardiola visszahozatala szerintem is jó ötlet! Gondolom ök se utasítanák vissza a Barca hívását.Bodi írta:Jöhet!!!!!Erre a fél évre még biztos jó lenne!!!!!Enrique írta:LuisEnrique-t akkor is vissza kell hozni!!Charlie írta:Állítólag Dec. 28. olyan Spanyolországban mint nálunk Április 1.,szval értitek![]()
![]()
C.