Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehát épp most cáfolták szét tényekkel az állításaidat.drobika írta:Cou,Dembele,Malcolm helyzetével a csapatban nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Sokak szerint így van...
Én tisztelem a mások véleményét.
Ha ezt a focit szeretnék látni a szurkolók, akkor ezt kell játszani.
A tavasz valakkt igazolni fog, és teljesen őszintén mondom, nem szeretném,ha az ényémet.
Ezeket a kérdéseket kiírhatnád az aláírásodba és akkor nem kéne mindennap leírnod.drobika írta:Világos, Messi éppen gratulált Valverdének. Ezt osztotta meg az egész világsajtó.drobika írta:De olyan dolgokat írsz amikről fogalmad sincs és nem is lehet,legalábbis feltételezem nem vagy bejáratos az öltözőbe.Pár képkockáról meg pont nem lehet leszűrni ilyen dolgokat csak elméleteket gyártani.
Légszives magyarázd el nekem, hogy Dembelének hol a helye ebben a csapatban, ha épp nem aludt el és játszik? Baloldal ? Jobboldal? mert hol itt van, hol ott.
Counak hol van a helye, ha éppen játszik? Szélső csatár? Vagy középpálya jobb oldal? Mert hol itt van, hol ott.
Semedonak hol van a helye? Jobboldalon a padon...Mikor SR nem jobbhátvéd... Te ezt minek nevezed, ha nem káosznak?
Most kb. 60%-ban Semedo játszott, SR sérülései nélkül nagyjából fordítva lennének az arányok szvsz.palesz77 írta:Mondjuk azért ez így elég ferde képet ad, SR sérült volt már vagy 2 hónapot a szezonban. Arra lennék kíváncsi, hogy amikor mindketten bevethetőek voltak, akkor ki milyen arányban játszott. Leszámítva a hakni kupameccseket. Azért ott elég máshogy festene a kép szerintem.MatyiG írta:Azt meg csak halkan mondom, hogy Semedo többet volt pályán eddig ebben a szezonban SR-nél...
Mondjuk azért ez így elég ferde képet ad, SR sérült volt már vagy 2 hónapot a szezonban. Arra lennék kíváncsi, hogy amikor mindketten bevethetőek voltak, akkor ki milyen arányban játszott. Leszámítva a hakni kupameccseket. Azért ott elég máshogy festene a kép szerintem.MatyiG írta:Azt meg csak halkan mondom, hogy Semedo többet volt pályán eddig ebben a szezonban SR-nél...
Ha Coutinho nincs a pályán, akkor baloldalt.Légszives magyarázd el nekem, hogy Dembelének hol a helye ebben a csapatban, ha épp nem aludt el és játszik? Baloldal ? Jobboldal? mert hol itt van, hol ott.
Csatárt sosem játszott, jobboldalt is csak tavaly, ez nem értem, miért kérdés.Counak hol van a helye, ha éppen játszik? Szélső csatár? Vagy középpálya jobb oldal? Mert hol itt van, hol ott.
Bocsi, de ezek nagyon erőltetett retorikai kérdések.drobika írta:Légszives magyarázd el nekem, hogy Dembelének hol a helye ebben a csapatban, ha épp nem aludt el és játszik? Baloldal ? Jobboldal? mert hol itt van, hol ott.
Counak hol van a helye, ha éppen játszik? Szélső csatár? Vagy középpálya jobb oldal? Mert hol itt van, hol ott.
Semedonak hol van a helye? Jobboldalon a padon...Mikor SR nem jobbhátvéd... Te ezt minek nevezed, ha nem káosznak?
Világos, Messi éppen gratulált Valverdének. Ezt osztotta meg az egész világsajtó.drobika írta:De olyan dolgokat írsz amikről fogalmad sincs és nem is lehet,legalábbis feltételezem nem vagy bejáratos az öltözőbe.Pár képkockáról meg pont nem lehet leszűrni ilyen dolgokat csak elméleteket gyártani.
De olyan dolgokat írsz amikről fogalmad sincs és nem is lehet,legalábbis feltételezem nem vagy bejáratos az öltözőbe.Pár képkockáról meg pont nem lehet leszűrni ilyen dolgokat csak elméleteket gyártani.drobika írta:
Nem akarom ismételni magam. Teljes a káosz Valverde fejében. Nem tudja menedzselni az öltözöt a játékosokat. Az eredmények jönnek szerencséjére. Többször is olyanok mentették már meg a seggét, akiket rendre mellőzött. De ez már más kérdés.
A nemzetközi sportsajtóban mindenhol vezető kép, video volt. Tökéletesen semleges nézőnek is teljesen egyértelmű szituáció volt.drobika írta:Nem ismerjük a kontextust,de persze egy sima legyintésből már mindent lelehet szűrni...
Nem ismerjük a kontextust,de persze egy sima legyintésből már mindent lelehet szűrni...drobika írta:
Az Atletico Madrid elleni meccs szünetéből visszatérve.
mindenki letöltheti megnézheti, de a fórum is tele volt vele.
Nem kicsit legyintet rá idegesen, Valverde pedig szemlesütve vánszorgott ki a pályára. Mindezt jól láthatóan.
recrea írta:MQuCsabi írta:Mikor mutatott be Messi Valverdének?
Sosem.MQuCsabi írta:Mikor mutatott be Messi Valverdének?
Samper írta:A jó végeredmény és a siralmas foci nem zárják ki egymást. A krónika viszont csak a trófeákról szól. És Barto újraválasztása is.
Mihez és kihez képest?Samper írta:Valverde a vezetőségtől eleve kis hatáskört kapott.
Mégis kiket nem játszat, akik drágák voltak? Az megvan, hogy a keretben több, mint 11 kezdőszintű játékos van, így valaki biztosan kimarad?Samper írta:Viszont megtalálta a módot, hogy hogy tegyen keresztbe Abidaléknak. Ha nem játszatja a drágán vett játékosokat, akkor a sztárok meggondolják, hogy érdemes-e nekik a Barcaba igazolni. Így aztán V. szempontjai válnak meghatározóvá az igazolásoknál.