2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek, hogy nem kell mindenáron a végsőkig versenyezni a végtelen pénztárcával rendelkező csapatokkal, de annyival kiegészítenélek, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a hollandot (csak) a pénz motiválja. A PSG-ben kábé 2 darab középpályás van, simán beférne a kezdőbe. Ezzel szemben nálunk nagyobb a tülekedés és még Rabiot neve is folyamatosan forog szintén nonszensz mennyiségű fizetésért.Feast4 írta:...
Egyrészt Ő nem feltétlenül Busquets profilja, másrészt meg ha menni akara PSG-be nagyon sajnlom, de mehet.westerngom írta:hát nem tudom melyik a rosszabb hír.Cestus írta:Már a MD meg Rac1 is azt írja, hogy Frenkie megy a PSG-be, szóval ezt a csatát erősen úgy néz ki, hogy elvesztettük, ahogy azt pár dolog már előrevetítette.
Közben a spanyol/katalán médiában Morata kölcsönbevételét is egyre valószínűbbnek tartják.![]()
Az igazi probléma csak az számunkra, hogy nem nem sikerült megoldanunk Busquets minőségi, Barca kompatibilis cseréjét/ pótlását fiatal játékossal ismét.
hát nem tudom melyik a rosszabb hír.Cestus írta:Már a MD meg Rac1 is azt írja, hogy Frenkie megy a PSG-be, szóval ezt a csatát erősen úgy néz ki, hogy elvesztettük, ahogy azt pár dolog már előrevetítette.
Közben a spanyol/katalán médiában Morata kölcsönbevételét is egyre valószínűbbnek tartják.
Mondjuk tudtommal ő maradt volna és ingyen ment volna a Sevillába nyáron, de a vezetőség közölte, hogy mivel nem fog hosszabbítani, ezért nem játszik többet, és emiatt kerestek egy mindenki számára megfelelő megoldást - minimális pénzért távozott már most.Stalkyard írta: Maradt volna a fenekén és végigcsinálja ezt a fel szezont, mivel profi.
MatyiG írta:Mert mit csináltunk volna Munirral? Megmondta januárban a vezetőségnek, hogy távozni akar még most. Fél évre ráerőszakoltuk volna a maradást? Azzal sem jártunk volna nagyon jól.
Igen, simán. Megmondták volna neki, hogy nyáron mehetsz. Arra a 3 meccsre tökmindegy lett volna. Kicsit sok már abból, hogy itt mindig nagyvonaluskodas van a játékosokkal szemben a klub karára. Maradt volna a fenekén és végigcsinálja ezt a fel szezont, mivel profi.MatyiG írta:Mert mit csináltunk volna Munirral? Megmondta januárban a vezetőségnek, hogy távozni akar még most. Fél évre ráerőszakoltuk volna a maradást? Azzal sem jártunk volna nagyon jól.
Egyrészt de így volt.palesz77 írta:Nem úgy volt, hogy ő maradt volna, de a Madrid élt a visszavételi jogával, úgyhogy mennie kellett?MessiNeymarSuarez írta:Ő is jól elszabta amúgy a karrierjét, Juventusban alapember volt, de neki nem volt elég, aztán mehetett vissza a Realhoz padozni.
Imádom.palesz77 írta:Hogyhogy nincs ahhoz köze?vinszentvega írta:Annyi van mint a bal szélső poszthoz.
Mondjuk ahhoz tényleg elég erős átnevelés kéne, alapból a játékstílusa sem arra alapszik, hogy első gondolatból gólt szerezzen, nem jó hozzá a labda nélküli mozgása se, test-test elleni küzdelemben sem túl jó, fejjátéka nem is tudom van-e, fellőni a labdát se nagyon lehet rá, hogy megtartsa. Ő az egyetlen igazán jó szélsőnk a keretben, én nem látom értelmét átnevelni teljesen máshova, ami ennyire testidegennek tűnik hozzá.vinszentvega írta:Én elkezdeném Dembelét átnevelni 9-esnek... Sokkal több értelme lenne szerintem egy ilyen házon-belüli 'átigazolásnak'. Igy a 300.000 milliós igazolásaink nem egymással versenyeznének a kezdőért...
Hogyhogy nincs ahhoz köze?vinszentvega írta:Annyi van mint a bal szélső poszthoz.
Jelenleg olyan sajnos nincs.Cestus írta:akkor tényleg inkább hozzuk fel a B aktuális csatárreménységét.
Na mondjuk akkor legalább lehet majd írni, hogy ezért nem játszanak a Masiás fiatlaok, nem üti meg a szintet senki..Varatrix írta:vagy Mújica fog lehetőséget kapni,
Azzal egyetértek, hogy nem kell leírni őket egyelőre, de itt Alba esete pl. Kétlem, hogy befutott volna hasonló karriert, ha eljön padozni Abidalék mögé, ő azért fejlődött ennyit, mert folyamatosan játszhatott, aztán ennek hála sikerült bejátszania magát a válogatottba is. Cucu is olyan játékos szerintem, akinek nagyon kell a folyamatos játék, az még jobb lenne, ha balhátvédet is játszana az Eibarban adott esetben. De most ha ezt a lendületet megtörnénk évi 1.000 percért, amiket ráadásul összevissza játszana.. Hát nem tudom, én biztos, hogy hagynám még fejlődni ott, mert ránézésre elég jó helyen van most. Nekünk is jobb lenne hosszútávon szerintem, akkor még látok rá valamennyi esélyt, hogy elérjen itt valamit.Chino írta:Ráadásul később is már inkább akkor játszotta végig a meccseket, ha balszélső volt.Nem mellesleg el is lett innen paterolva.
Úgyhogy nem írnám le.
Nem úgy volt, hogy ő maradt volna, de a Madrid élt a visszavételi jogával, úgyhogy mennie kellett?MessiNeymarSuarez írta:Ő is jól elszabta amúgy a karrierjét, Juventusban alapember volt, de neki nem volt elég, aztán mehetett vissza a Realhoz padozni.
Mondjuk Alba ennyi idősen még a másodosztályban vitézkedett, utána pedig egy alsóhangon sem acélos Alexis-szel osztozott a perceken. Ráadásul később is már inkább akkor játszotta végig a meccseket, ha balszélső volt.Nem mellesleg el is lett innen paterolva.Grimaldo írta:Balhátvédet szerintem nem is játszott az Eibarban ,de gondolom nem véletlenül nem ott játszatják ,de előre is inkább csak egy korrekt topligás játékosnak tűnik ,mint a mi szintünknek.Samper írta: Ezen a témán is lehet rugózni. Például vissza lehetne vásárolni Cucut.
Mondjuk Alba is sokat játszott előrébb a valenciaban. Szóval ez nem kell hogy kizáró ok legyen egy esetleges visszatéréshez.Grimaldo írta:Balhátvédet szerintem nem is játszott az Eibarban ,de gondolom nem véletlenül nem ott játszatják ,de előre is inkább csak egy korrekt topligás játékosnak tűnik ,mint a mi szintünknek.Samper írta: Ezen a témán is lehet rugózni. Például vissza lehetne vásárolni Cucut.
Balhátvédet szerintem nem is játszott az Eibarban ,de gondolom nem véletlenül nem ott játszatják ,de előre is inkább csak egy korrekt topligás játékosnak tűnik ,mint a mi szintünknek.Samper írta: Ezen a témán is lehet rugózni. Például vissza lehetne vásárolni Cucut.
Ezen a témán is lehet rugózni. Például vissza lehetne vásárolni Cucut.Kubla9 írta:Én se tudom hogy minek rugózunk ennyire hogy Munir helyére embert hozzunk egy fél szezonra.
Szerintem is inkább Alba mögé kellene igazolni embert.
Ja, jó lett volna ő is. De most Kane sérülésének tudatában Levy 300 milliót fog rá mondani, ha rákérdezünk.sneco7 írta:Ránéztem a Mundora és ott felmerült Fernando Llorente neve is, neki pont az lenne az erőssége. 33 éves, lejár a szerződése, keveset játszik a Spursben is. Neki jobban örülnék és szerintem megfelelő lenne a Larsson-i szerepre erre a fél évre,de akár másfélre is.
Szerk.: Most olvasom a cikket a főoldalon és ott is említve van, nem tudtam,h Kane lesérült.
Ránéztem a Mundora és ott felmerült Fernando Llorente neve is, neki pont az lenne az erőssége. 33 éves, lejár a szerződése, keveset játszik a Spursben is. Neki jobban örülnék és szerintem megfelelő lenne a Larsson-i szerepre erre a fél évre,de akár másfélre is.Cestus írta:...
Szvsz nem ártana egy fejjel erős cserecsatár, akit be lehet hozni a padról, ha ég a ház. Mondjuk én sem Giroud-t preferálnám.
Aduriz meg a 37 évével nálam már tényleg a túl öreg kategória.