Cestus írta:MatyiG írta:Miért EV hibája egyértelműen Coutinho rossz formája? Az első egy-két hónapban, illetve tavasszal semmi gond nem volt vele, akkor miért ment neki?
Na igen, pár hsz-szel lejjebb beszéltük, hogy
a Coutinhohoz hasonló játékosok sok csapatban szenvednek, más edzők alatt is. Persze kivételek vannak. Ettől függetlenül még lehet EV egy teljesen rossz edző, de a világegyetem minden baját butaság rá visszavezetni. Könnyen lehet, hogy ha idehoznánk egy támadómániás edzőt, neki is ugyanúgy meggyűlne a baja azzal, hogy Coutinho helyét megtalálja Messi, Dembélé és a center mellett.
Nem tudom, én nála ugyanazt látom, mint régebben Sancheznél.
Az egy dolog ha egy új játékos egy ideig nem éri a csapat stílusát, nem a jó megoldást választja, stb., mert azt idővel meg lehet tanulni.
De amikor alapvetően nem tudja átvenni a labdát, vagy belevezeti az ellenfélbe, stb., azt nem lehet arra fogni, hogy most balszélsőt játszik, vagy védekező középpályást. Ezek vagy technikai hiányosságok, vagy egyszerűen mentális probléma.
Én őt sokat nem láttam a Liverpoolban játszani, de akkor sokkal gyorsabbnak, robbanékonyabbnak tűnt, a Barcában pedig a magasságához képest borzasztóan lassan fordul, vagy cselez szerintem. Ezt pedig nem tudom mi okozza, de nyilvánvalóan nem lesz könnyebb dolga, ha Dembele végre beilleszkedik, vagy a nyáron jön De Jong / Rabiot, akárki.
De összességében szerintem az ő problémáját teljesen felesleges az edzőre fogni.