2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem. spanyol kupát senki nem közvetítZozzy 5 írta:Ezt a meccset adja vmi tevecsatorna?
Lenglet és Busi szvsz kezdeni fog, amúgy a többi szerintem is ez lesz.Sinya22 írta:Cillessen-Roberto,Piqué,Verma,Alba-Rakitic,Vidal,Arthur-Cou,Suarez,Messi
Erre számítok,pár változás hétvégéhez képest,de nem fogjuk elengedni a Sevilla ellen otthon. Attól függetlenül simán meglehet ha focizunk, ahogy mostanság azért megtettük gyakran,Sevilla nincs jó formában,1 góllal jobbak voltak,meg 1-et adtunk nekik,normális támadósorral szerintem meglesz.
Nemrossz nemrosszCestus írta:A Valenciának sikerült a fordítás 2-0-ról a Getafe ellen, két gólt a hét perces hosszabbításban rámoltak be ehhez. Ez erőt adhat a srácoknak holnapra.
A tegnapi meccsen nem az volt a lényeg, hogy Alba-t helyettesítse bárki is, mert az nyilván lehetetlen. Erre a világon legfeljebb ha 4-5 focista lenne képes. A lényeg az volt, hogy a futóbolond Navas-t kordában lehessen tartani, erre pedig Semedo-n kívül a keretben senki nem alkalmas. Látható volt, hogy Semedo egész meccsen a felezővonalat is alig lépte át, mert a bal oldalon eleve fel is adtuk a támadás lehetőségét. Versenyt futni és szerelni pedig tökéletesen alkalmas egy jobbhátvéd is a bal oldalon.drobika írta:Ehhez csak annyit, hogy Van néhány dolog, amivel egyet tudok érteni. Viszont egy jobbhátvéd sosem fog tudni egy balhátvédet helyettesíteni. Nekem elhihetedMajdnem teljesen lehetetlen.
De, katalán rangadó, mert Girona-BarcaChino írta: a következő meccs sem lesz egy rangadó
Ehhez csak annyit, hogy Van néhány dolog, amivel egyet tudok érteni. Viszont egy jobbhátvéd sosem fog tudni egy balhátvédet helyettesíteni. Nekem elhihetedherlius írta:Az ugye megvan, hogy a Sevilla jobb oldalán egy bizonyos Jesus Navas robogott fel-alá, mint egy őrült? Te mégis kit állítottál volna rá? Robertot, akit szinte állva megkerül bárki? Vagy Alba-t, aki szinte folyamatosan játszik és ebben az ütemben a szezon végére teljesen elkészül az erejével (lásd tavalyi szezon)? A "fontos meccs" pontosan mit jelent számodra? Melyik meccs lesz kevésbé fontos a következő periódusban? Dobjuk el a bajnokságot vagy a BL-t a kupáért cserébe? Tavaly mindenki itt nyavajgott, hogy a BL ráment a kupára, mert pont ebben a január-februári periódusban nem volt 1 perc megállás a csapatnak. Tudomásul kéne venni már, hogy ez a csapat már nem az, aki 10 évvel ezelőtt szinte bárkivel felmosta a padlót. Azok az idők elmúltak (és még akkor is voltak igen gyenge periódusok, főleg január-februárban). Igenis kell bizonyos racionális döntéseket hozni, máskülönben szép lassan semmilyen sikerben nem lesz részünk.drobika írta:Szerintem nem lehet védeni azt az edzői döntést, hogy Semedo volt a balhátvéd. Itt kell ezt kipróbálni? Egy Sevilla ellen idegenben egy ,,fontos,, meccsen?
Az ugye megvan, hogy a Sevilla jobb oldalán egy bizonyos Jesus Navas robogott fel-alá, mint egy őrült? Te mégis kit állítottál volna rá? Robertot, akit szinte állva megkerül bárki? Vagy Alba-t, aki szinte folyamatosan játszik és ebben az ütemben a szezon végére teljesen elkészül az erejével (lásd tavalyi szezon)? A "fontos meccs" pontosan mit jelent számodra? Melyik meccs lesz kevésbé fontos a következő periódusban? Dobjuk el a bajnokságot vagy a BL-t a kupáért cserébe? Tavaly mindenki itt nyavajgott, hogy a BL ráment a kupára, mert pont ebben a január-februári periódusban nem volt 1 perc megállás a csapatnak. Tudomásul kéne venni már, hogy ez a csapat már nem az, aki 10 évvel ezelőtt szinte bárkivel felmosta a padlót. Azok az idők elmúltak (és még akkor is voltak igen gyenge periódusok, főleg január-februárban). Igenis kell bizonyos racionális döntéseket hozni, máskülönben szép lassan semmilyen sikerben nem lesz részünk.drobika írta:Szerintem nem lehet védeni azt az edzői döntést, hogy Semedo volt a balhátvéd. Itt kell ezt kipróbálni? Egy Sevilla ellen idegenben egy ,,fontos,, meccsen?
Tehát akkor most ne játszanak Messiék,mert nem ők kaptak ki tegnap,de azért Messi,Coutinho meg Alba játsszon,mert ne nézze le EV a sorozatot? Ezt így elég nehezen fogja megoldani. Amúgy igazából mindegy mit csinál,úgy is leírod hogy az ő hibája volt.drobika írta:Szerintem nem lehet védeni azt az edzői döntést, hogy Semedo volt a balhátvéd. Itt kell ezt kipróbálni? Egy Sevilla ellen idegenben egy ,,fontos,, meccsen?
Az sem védhető, hogy Prince leszáll a gépről és máris a kezdőben középcsatárként nulla csapaton belüli felkészüléssel. Aztán Malcom. Egy meccset se játszik, és most kezdett.Cuotinho pedig, aki maga alatt van, mégsem kezd ! Pedig lehetne, mert nincs ott Dembi, az elemzők is a csapatba várták... De nem! EV. másként gondolta. Aztán megint futott az események után. Be Suarez, be CouEz semmi más nem volt EV részéről,mint kísérletezés, komolytalanná téve az egész CDR szereplésünket, vagy szimpla hazárdírozás. Hát nem jött be, nagyon nem.
Tessék most ugyanezt a kezdőt felküldeni a visszavágón is! Vagy megint Messi, Suarez,Alba oldja meg? Miért kell ilyen helyzetet előidézni? Jelentsük ki, az idén csak a BL számít a kupa csak muszájból.Akkor tessék most játszatni az embereket, bizonyíthatnak.
Aztán, hogy miből gondolják azok, akik azt hiszik hogy ha Messi pihen akkor majd jobb lesz a BL-ben, meg a csapat is, nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy ő akkor a legjobb ha mindíg játszik. A visszavágón majd megint mindenki tőle várja majd a megváltást. Nem biztos, hogy ez mindíg jó...
Azért csúnyán átesett a ló túlsó oldalára. Tegnap nem egy Levante ellen játszottunk. A rotálásról meg annyit, hogy ha egy kicsit erősebb csapattal állunk fel simán elérhetünik egy olyan eredményt ami nem akkora gáz a visszavágóra, így viszont a visszavágóra nem tudnak pihenni a játékosok.nagyatyesz írta:Én nem tudom elővenni a tegnapi vereségért EV-t. Évek óta azt hajtogatjuk, hogy a kupában rotálni kell, amit most meg is tett.
SZERINTEM azért nem kezdett, mert most az elkövetkező meccsek elég húzósak és sűrűek, ahol nem lesz OD se sajnos, úgyhogy Coutinho ott jobban kelleni fog, mint az odavágón. Persze ha nem kezd a hétvégén, akkor bukik az egész elméletem, de nekem ez a tippem.csababarca írta:Ha Alena meg Malcom pályán van akkor Coutinho már nem lehet? Csak kérdezem.
Részben egyet kell értenem. Semmiképpen nem küldeném fel az alapcsapatot. Hogy most Messi,Suarez,Alba, és a többiek próbálják meg behozni, amit egy felelőtlen taktikával más elcseszett? Hát nem! Vállalja fel a felelősséget az, aki kitalálta, hogy egy tegnap idekerült embert rakunk be középcsatárnak, hogy egy teljesen mellőzött formán kívüli jobboldali csatárt játszatunk, hogy Counak lehetőséget sem adunk, hiába is volt részben az övé a második gól, vállalja a felelősséget az, aki kitalálta, hogy SEMEDO!!!!! bal oldali védőGauchomester írta:Pont semmenyire sem érdekel idén a kupa, bőven nem küldeném fel a legerősebb 11et a visszavágón sem. Egye meg Malcom, Semedo meg a többiek, amit megfőztek. Legalább megspórolnak még minimum 2 meccset.
Azonban az, ha elengedjük a kupát, még nem garancia arra, hogy a ligában és a BL-ben friss lesz az alapcsapat.
Egy viszont tuti: ha ne adj' Isten a BL-ben is égni fog a ház, és ehhez hasonló lötyögést látok bárkitől, felpofozom.