Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert érte lehetne a legtöbb pénzt kapni - az elnöki gondolatmenet szerint, mint azt csak feltételezem természetesen.MQuCsabi írta:Oldalakon keresztül ment a vita, hogy miért támadót játszik és miért nem kp-t. Akkor miért őt adnák el azért, hogy elférjen a holland ? :/
Én nagyon sajnálom Coutinhot. Arról, hogy a Barca mennyit fizetett érte, csak közvetve tehet. Számára inkább rossz, mint jó. Túl sok vele szemben az elvárás, s ez nagyban közrejátszhat pszichikailag az életében. Biztosan kezelik is ezt, de egyenlőre eredménytelenül.Subinho írta:Így van, gondolom nem azért igazoltak 2 játékost 100+ milláért, hogy egyik a másik cseréje legyen. Azért ez elég hihetetlen lenne. Mindenképp meg kell találni mindkettő helyét a kezdőben. Lehet De Jong leigazolásával átalakul a középpálya és akkor lehet más lesz a felállás is, ami mindkettejüknek kedvező lehet... Meglátjuk.
Coutinhonak kell pár szinttel feljebb lépni védekezésben, ahogy a nála sokkal nagyobb Iniesta is tette például amikor rá volt kényszerítve, és meg is van oldva a probléma. Mondjuk még így se teljesen, de komoly lépést tenne előrébb.drobika írta:Ezt nem is értem.Mindkettőnek egyszerre a pályán a helye.
Meg kell találni.
Hát, szerintem azért az első fél éve sem annyira fantasztikus. A bombagóljai húzták fel erősen a teljesítményét, de játékban már akkor sem volt az igazi, főleg, ha Iniesta a mérce. Valóban voltak gödörben az általad felsorolt játékosok is, de nekik nem csapaton belül nem volt igazi konkurenciájuk. Neki meg Dembelét kéne kiszorítania, aki egyre jobb (reméljük ez a kis kihagyás sem töri meg), így nehéz lesz. Hosszútávon én a franciában többet látok, tehát még akkor is mellette voksolnék, ha a brazil magára találna. Szóval, ha nem sikerül oyan működöképes formációt találni szezon végéig, ahol mindketten kezdők, akkor én elköszönnék tőle.Subinho írta:Coutinho egy remek játékos, tavalyi fél évében bizonyította, remekül játszott, a csapat egyik legjobbja volt, mindenki el volt ájulva, mekkora vétel volt. Most hatalmas gödörben van, de emlékezzünk rá, hogy volt ilyenben Messi, Ronaldinho, vagy Rivaldo is. De nem kell ilyen messzire mennünk, nem is olyan rég Luís Suarez is. Nem kell rögtön hajtani az eladását!
Mondjuk szerintem a többség nem azt mondja, hogy csak Coutinho a hibás, de teljesen EV-re fogni az egészet ami vele történik se hiszem, hogy jó hozzáállás. Alapvető hibákat vét a játékában, amiknek az edzőhöz nincs köze.drobika írta:Valóban, másnak lehet századszor is az a csattanója, hogy Cou a hibás. No comment.
Subinho írta:Coutinho egy remek játékos, tavalyi fél évében bizonyította, remekül játszott, a csapat egyik legjobbja volt, mindenki el volt ájulva, mekkora vétel volt. Most hatalmas gödörben van, de emlékezzünk rá, hogy volt ilyenben Messi, Ronaldinho, vagy Rivaldo is. De nem kell ilyen messzire mennünk, nem is olyan rég Luís Suarez is. Nem kell rögtön hajtani az eladását!
hajnesz írta:Nem lenne baj mas velemenyevel, ha nem ugyanaz lenne szazadszor is a "csattanoja". Valverde a hibas, szegeny Coutinho.
Elképesztő hogy mered valaki hozzászólását flegmázásnak nevezni.Cestus írta:Azt nem írtam, hogy ne játszott volna ott. Azt is írtam, hogy a Poolban már megkezdte a tanulási folyamatot abban a pozícióban, ahova vártuk őt. Ha a flegmázás helyett a hozzászólás tartalmára koncentrálnál, ez nem kerülte volna el a figyelmedet. Itt elengedem a témát.drobika írta:Nagyon Jó ez a kép. Tényleg köszönet érte. Én bátorkodom azt Mondani,hogy AM azaz Attacking Midfield pozícióban játszott már az utóbbi időben a Poolban. Ennek is utána lehet nézni:) mert ez ment neki a legjobban.
Nyilván centire nem lehet meghatározni, ki pontosan hol játszik, meg a játékrendszert sem veszi figyelembe az összehasonlítás. A TM-n meg a belső középpályásokat mindig egy helyre teszi attól függetlenül, hogy a pálya közepétől számítva inkább balra, jobbra, picit előrébb vagy hátrébb helyezkednek el pontosan. Viszont ha felmegyek a Whoscoredra, vagy bármelyik másik statos oldalra, hasonló kép rajzolódik ki akkor is. Egy támadóbb szellemű játékosból próbálunk közép középpályást faragni, és ez nem utólagos okoskodás, mert már a leigazolását megelőző pletykákat látva is sokan vakartuk a fejünket, hogy miért pont ő. Még ha örültünk is az ide hozatalának, mert amúgy fantasztikus játékos.Chino írta:Ezek a képek is eléggé sánítanak, elég megnézni Ini pozícióját hová teszi. Az a balszélső amit írnak nálunk gyakorlatilag nem is létezik. Akkoriban amolyan 4-2-3-1-et játszott a Pool ahol a center mögött szinte egyvonalban volt a 3 játékos. Ez a balszélső poszt egészen más, mint a mi játékrendszerünkben.
Nálunk is sokszor írták Messit középcsatárnak, pedig köze nem volt hozzá.
Hát ezt nem kapkodta el...MatyiG írta:Egyébként a hírek szerint a napokban leül EV beszélgetni vele, hogy mitől gyengébb mostanában a teljesítménye.
Azt nem írtam, hogy ne játszott volna ott. Azt is írtam, hogy a Poolban már megkezdte a tanulási folyamatot abban a pozícióban, ahova vártuk őt. Ha a flegmázás helyett a hozzászólás tartalmára koncentrálnál, ez nem kerülte volna el a figyelmedet. Itt elengedem a témát.drobika írta:Nagyon Jó ez a kép. Tényleg köszönet érte. Én bátorkodom azt Mondani,hogy AM azaz Attacking Midfield pozícióban játszott már az utóbbi időben a Poolban. Ennek is utána lehet nézni:) mert ez ment neki a legjobban.
Nyilván centire nem lehet meghatározni, ki pontosan hol játszik, meg a játékrendszert sem veszi figyelembe az összehasonlítás. A TM-n meg a belső középpályásokat mindig egy helyre teszi attól függetlenül, hogy a pálya közepétől számítva inkább balra, jobbra, picit előrébb vagy hátrébb helyezkednek el pontosan. Viszont ha felmegyek a Whoscoredra, vagy bármelyik másik statos oldalra, hasonló kép rajzolódik ki akkor is. Egy támadóbb szellemű játékosból próbálunk közép középpályást faragni, és ez nem utólagos okoskodás, mert már a leigazolását megelőző pletykákat látva is sokan vakartuk a fejünket, hogy miért pont ő. Még ha örültünk is az ide hozatalának, mert amúgy fantasztikus játékos.Chino írta:Ezek a képek is eléggé sánítanak, elég megnézni Ini pozícióját hová teszi. Az a balszélső amit írnak nálunk gyakorlatilag nem is létezik. Akkoriban amolyan 4-2-3-1-et játszott a Pool ahol a center mögött szinte egyvonalban volt a 3 játékos. Ez a balszélső poszt egészen más, mint a mi játékrendszerünkben.
Nálunk is sokszor írták Messit középcsatárnak, pedig köze nem volt hozzá.