2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maga a kérdés arra vonatkozik hogy tudunk-e ilyen kárpitost aki ezt megcsinálja,vagy konkrétan arra hogy vissza is hozza neked?MQuCsabi írta:Fura kerdesem van: tud valaki megbizhato karpitost? Tehat, aki elvisz egy kanapet, athuzza aztan vissza is hozza?. Budapesten belul
MQuCsabi írta:Utolsó meleg tipp mára. Kókuszgolyó vagy pudding. Egyik könyebb, mint a másik.
Ha szereti a kávét itt egy rém egyszerű kokuszgolyo recept: lefözöd a kávét, daráltkekszet megveszed a boltban, összeöntöd, aztán golyókatcsinálsz ék kókuszgolyóIsten áldjon
Zseni, nem kérdés.MQuCsabi írta:Ha szereti a kávét itt egy rém egyszerű kokuszgolyo recept: lefözöd a kávét, daráltkekszet megveszed a boltban, összeöntöd, aztán golyókat csinálsz és kókuszgolyóIsten áldjon
Sajnos ebben a részében erős vagyokmiro. írta:Jövök majd akkor is tippekért a szakítást illetően..![]()
![]()
![]()
De igazából gond a pepecselés,valami egyszerűre gondoltam mert baromira nem az én világom ez..MQuCsabi írta: Ha oreo amúgy, akkor oreos sajttorta. Ahogy látom, nem gond a pepecslés, ugyhogy ezt ajánlom. Elég finom. Amitén még nagyon birok az a kekszszalámi.
Jövök majd akkor is tippekért a szakítást illetően..recrea írta: Hidd el, ma még csak egy ártatlan tiramisu, holnap meg az életből is kivisz![]()
![]()
Esküszöm ezen meghaltam.Elmész a p....ba, tényleg Zolinak hívták![]()
![]()
AIO PC-hez nem értek,viszont a Lenovo-t a szervíz miatt nem ajánlom. Az Asus-nak meg ebben az árkategóriában nincs normális gépe,én is anno 180-ért vettem egy Asust,2 év után elkezdett a burkolat repedezni,most már ott tartok hogy 1 éve lehajtani sem tudom, a zsanér is valami olcsó vacak benne,pedig mindig vigyáztam rá,de annyira rossz az anyaga hogy hiába. Ha még is a laptop mellett döntenél akkor HP 15 és 250 szériát nézegesd,esetleg a Dell Vostro 3 ami még belefér. Vagy ha picit rádobsz,akkor vannak Acerek is már.Gauchomester írta:Üdv.
Aki jártas a mai kütyük világában, adjon pár jótanácsot.
8 éve használok egy HP laptopot, ami már akkor is csak alulról súrolta a középkategóriát. Azt hiszem megszolgálta az árát, az utóbbi egy-másfél év már kínszenvedés volt vele.
Nagyon piszkálják a fantáziámat az All in One PC-k. A laptopot is csak otthon használtam, a mobilitás nem fő szempont. De mit érdemes tudni ezekről az AIO gépekről. Alsó árkategória jöhetne szóba, 150,max. 200e Ft. Lenovo vagy Asus modelleket nézegettem. Vagy ennyiért már inkább vesz az ember egy korrekt laptopot?
Nem gamerkedek, csak szimpla használat. Net, filmek, online stream-ek. Ezért is vonzó a 22 colos FHD kijelző. Valakinek tapasztalata?
Igen, jellemzően ők cukrászkodnak. Én ha édességgel lepem meg, akkor irány a bolt.Nero. írta:Reg volt mar komoly kapcsolatom (hala Istennek!) de en ugy emlekszem hogy ez forditva szokott mukodni nem?Marmint a gare csinal desszertet nekunk.
Hülyemiro. írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Neeem nincs erről szó azért. Kérdezte,én meg mondtam hogy szívesen csinálok valami mást.
Szóval várom az ötletet még..![]()
( Mondjuk óriási lenne kidobni,megkérdezné hogy mégis miért..Hát eurobarcan írták,hogy ezt kéne tennem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Chilis babot amúgy az exével csinálta,vagy csak úgy,mintha..?!![]()
Elmész a p....ba, tényleg Zolinak hívtákMQuCsabi írta:Az nagyon szép lett volna: Szivem, menj át "Zolihoz" csináljátok már meg azt a finom chilis babot, aztán hozd vissza...![]()
mondjuk recreabol kinézem
De én bírom őt.MQuCsabi írta:Csináld neki a kedvencét, aztán mutasd neki, hogy ott az ajtó, miközben youtube videokat nézel Rivaldorol ...![]()
. Ezt tuti kajálni fogja
recrea írta: Na, nekem ettől a ponttól ő is régi lány lenne.
Kérlek, ne értsd félre, amit írok, de nem normálisak ezek...azért ne csinálj neki tiramisut, mert néhány másik nő (a múltban!) szerette, mert finom. Imádom a logikájukatÉn csak azért is azt csinálnék, had edződjön a lány
El ne mond neki, h szexeltél más nőkkel, utána dugni sem akar majd![]()
Én anno sokszor kértem a párom, h csináljon chilis babot, de úgy elkészítve, ahogy az exe tanította neki, valami isteni finom volt
Na, nekem ettől a ponttól ő is régi lány lenne.miro. írta:Sracok,tudna valaki adni par tippet adni desszertekhez?
Uj leany kitalalta hogy lepjem meg valamivel jovoheten.
Tiramisu kilove,elkoptem magam hogy mennyore imadta jo par no ha csinaltam...![]()