Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerencse hogy ez egy olyan sport ahol csak egy csapat van a pályáncsababarca írta:5 percet láttam a végén belőle de elég is volt.
Gondoltam hogy az odavágón ez lesz, nehogy véletlen merjünk focizni egyszer az első felvonáson.
Majd a Lyon ellen is lesz pupillázás.
Igen,mert a csapat teljesen átveszi az ő tempóját.A Valencia ellen is visszajött ugyan,de féltette a lábát,mindenki más is elkezdett sétálni. Ha most nem ilyen tempóval jön be meccsbe,meglett volna a győzelem.MatyiG írta:Ehhez képest Messi beállta előbb talán még jobbak is voltunk.Ma is kiderült hogy Messi és Dembelé nélkül semmi átütő erő nincs a támadásainkban,max egy két lövés vagy pontrúgás,mint egy középcsapatnál.
Ehhez képest Messi beállta előbb talán még jobbak is voltunk.Ma is kiderült hogy Messi és Dembelé nélkül semmi átütő erő nincs a támadásainkban,max egy két lövés vagy pontrúgás,mint egy középcsapatnál.
A nap legjobb címe egy alapos elemző kritikai íráshoz. Csak lesz Barcelonában, aki ezt leírja?Samper írta:Volt jobb. És lesz is?
Ők is játszatják Lucast tehát mi csak korrektek vagyunk ,hogy betettük Malcomot.Amúgy elvileg Llorentét direkt azért rakták be ,hogy Messit fogja mint Kovacic anno ,ha ez igaz kíváncsi vagyok mit fog csinálniSinya22 írta:
Szerintem is,alapból magunkat tartom esélyesebbnek itthon,Madrid se hozott akkora eredményeket,csak épp az a 2 emberünk hiányzik aki hozza a váratlant meg a gólokat/gólpasszokat,emiatt aggódom kicsitMeg Malcomot kicsit -1 embernek látom,eddig azon az 1 szem gólján kívül semmit nem láttam tőle,de cáfoljon rám és lője ő az elsőt.
Szerintem is,alapból magunkat tartom esélyesebbnek itthon,Madrid se hozott akkora eredményeket,csak épp az a 2 emberünk hiányzik aki hozza a váratlant meg a gólokat/gólpasszokat,emiatt aggódom kicsitGrimaldo írta:Szerintem így is erősebb a kezdőnk ,de lehet elfogult vagyokSinya22 írta:Navas-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Kroos,Modric,Llorente-Vinicius,Benzemas,Lucas
Messi hiányában remélem Cou kicsit összekapja magát,jó lenne egy 2-0.
Szerintem így is erősebb a kezdőnk ,de lehet elfogult vagyokSinya22 írta:Navas-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Kroos,Modric,Llorente-Vinicius,Benzemas,Lucas
Messi hiányában remélem Cou kicsit összekapja magát,jó lenne egy 2-0.

reddit rég nincsgeridoss írta:google-> "két csapat neve", reddit.