2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem tudom te hol követed ,de én instán és ott nem valami aktív ,de amióta megszületett a kislánya 2 képet rakott ki és az egyiken szerepel ,a másik meg ilyen csapattal van valami jótékonysági cuccon.Tehát nem hiszem ,hogy ez lehet a háttérben.lajosa írta:Lenne egy kérdésem:
Mit tudtok a fiáról ? Philippe Coutinho juniorról ? Mert a családi képeken csak a kislányával és a feleségével szerepel.
Nem lehet, hogy magánéleti problémák nyomják agyon a focipályán ?
geridoss írta:Hogy nézne már ez ki, mindenki Bayern mezben...megmondoember írta:Az a baj, hogy senkinek sem adja ki, hogy így kellene játszani. Probléma megoldva.
Igen, teljesen egyértelmű, hogy egy Coutinho köré kellene felépíteni a csapatot, mikor itt játszik Messi.MatyiG írta:Nyilván majd Cou veszi át Messi vezér szerepét, mert neki ott jobb.
Teljes abnormalitás, totális hozzá nem értés, mérhetetlen inkompetencia.recrea írta:Ostoba EV egy éve dolgozik az ügyön és erre nem jön rá, pedig itt a megoldás.megmondoember írta:Az a baj, hogy senkinek sem adja ki, hogy így kellene játszani. Probléma megoldva.
Ostoba EV egy éve dolgozik az ügyön és erre nem jön rá, pedig itt a megoldás.megmondoember írta:Az a baj, hogy senkinek sem adja ki, hogy így kellene játszani. Probléma megoldva.
Hogy nézne már ez ki, mindenki Bayern mezben...megmondoember írta:Az a baj, hogy senkinek sem adja ki, hogy így kellene játszani. Probléma megoldva.
megmondoember írta:Az a baj, hogy senkinek sem adja ki, hogy így kellene játszani. Probléma megoldva.
Nem kérdés persze, bár magasra nem tette a lécet magánakMatyiG írta:Szerintem azért most jobb volt mezőnyben. Legalábbis a 65. percig nagyjából, utána már szórta el a labdákat, elfáradt vagy nem tudom. Le is hozta utána EV.