2019.03.02. 14:06:54
Most lehet hülyeséget írok, de magamból indulok ki. Szerintem, sok fog múlni azon, hogy össze jöne a triplázás, a távozók szempontjából. Ha sikerül, akkor azok az emberek, akik jövőre szintén vagy már inkább cserék ként számítanánk rájuk, lehet, hogy aztmondják, szép volt jó volt, megnyertük amit csak lehetett, itt az ideje, boldogan távozok. Gondolok az itt lévők közül, Cillessen, Rakitic, Vidal, Rafinha, Murillo, Boateng, Vermalen. Ezek közül persze van akinek lejár a szerződése, vagy csak kölcsönbe van itt. De belőlük azért Cillessen 50millió, Rakitic 50millió,Rafinha 10millió, Vidal 10millió, szerintem ezek kb reális árak, plusz akik kölcsönbe vannak és talán maradnak is ott Gomes 20-30millió, Denis 10-20millió,de legyen a kettő 40millió ahogy írták. Szerintem 150 millió bevételt, talán tudunk hozni, ha mindenki megy akit írtam. Nagy kérdés Malcom, én nem adnám el, de kb semmit nem játszik, a helyébe én pattannék, ő is 50-60milliót ér (elvileg). Az, hogy kiket akarunk venni azt nem tudom, de mondjuk, Jovic, De Ligt, elég sanszosnak tűnik. Nem tudom a 2 együtt mennyi, de talán nem több 100nál. 2.számú kapus kérdésbe Inaki Penaról tud valaki valamit? Nem lenne ő jó annak?