Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem felejtem el majd belinkelem, amit nezek. Eleg minimal szokott lenni az oldal, talan jo lesz mobilra is.Nero. írta:Az esti meccshez tud valaki olyan streamet ami mobilon is fut? Mostanában a sport365 nálam is akadozik
Köszönöm
Redditen folyamatosan költöznek új helyere, majd linkelem az újat.sojal írta:Sziasztok!
Bocs, ha gyakori kérdést teszek fel, de nem nagyon találtam visszaolvasva a nem régen leírtak között. Tudtok olyan oldalt, ahol összefoglalva lehet stream és/vagy acestream linkeket találni? Sajnos a reddit-es soccerstreams oldalt bannolták. Korábban volt egy magyar fórum is, bár azt már korábban törölték.
nálunk még a régi gold csomag van. ha prémiumra akarunk váltani plusz pénz, plusz újabb 1 év hűségidő. ami gát mert pár hónap múlva költözünk. váltok addig vissza digire, ott legalább nem kell hűségidő.brazilfan írta:Prémium csomagom van, ezzel nincs gond. Furcsa lesz a magyar kommentátorokat hallani, egész jól megvoltam a spanyol nyelvű online közvetítéssel, amiből egy szót sem értettem.
Prémium csomagom van, ezzel nincs gond. Furcsa lesz a magyar kommentátorokat hallani, egész jól megvoltam a spanyol nyelvű online közvetítéssel, amiből egy szót sem értettem.visca el barca írta:arra figyelni kell, hogy 1 hétig lesz kódolatlan, utána csak a prémium csomagban lesz elérhető.brazilfan írta:Abszolút friss hír, február 2-től (ez holnap van) a UPC-n is elérhető a Spíler2 HD csatorna!
https://www.upc.hu/homepage/?CMP=DFA%3A ... 904UPC_EOW" target="_blank
arra figyelni kell, hogy 1 hétig lesz kódolatlan, utána csak a prémium csomagban lesz elérhető.brazilfan írta:Abszolút friss hír, február 2-től (ez holnap van) a UPC-n is elérhető a Spíler2 HD csatorna!
https://www.upc.hu/homepage/?CMP=DFA%3A ... 904UPC_EOW" target="_blank
Dettó, bár livetv.sx-en szokott lenni link, onnan egyből megy is.geridoss írta:Egy tipp azoknak, akik mindig streamet keresnek meccs előtt.
Töltsétek le az Ace Player nevű programot (kb ugyanaz, mint a VLC player, de mégsem).
Én minden meccs előtt 10 perccel Google-ben rákeresek, hogy pl.: Sevilla - Barcelona acestream reddit.
És itt az esetek 99%-ban van több nyelvű full HD, akadásmentes stream. Angol, spanyol stb.. Ki mit keres. Van egy hosszú számsor, azt ki kell másolni, Ace Playerben --> Media --> Open Ace Stream Content ID és oda bemásolni. Pár másodperc és indul is.
Kb szeptember óta így nézek meccseket, eddig talán 1 olyan volt, amikor nem volt hozzá stream, talán a kupa első fordulójának odavágóján.
Mindkettő, sima is és HD is, minden extra előfizetés nélkül.MessiNeymarSuarez írta:Műholdas, vagy kábel?Vakmacska írta:A DIGINÉL tegnap óta van Spíler.
Nekem legalábbis volt már
Spíler 2 is volt?
Műholdas, vagy kábel?Vakmacska írta:A DIGINÉL tegnap óta van Spíler.
Nekem legalábbis volt már
https://www.invitel.hu/lakossagi/csatornaeloszto/sportMatyiG írta:Az Invitelnél is lesz akkor? Mert tudtommal a DIGI felvásárolta őket. Valaki tud biztos infót erről?