recrea írta:Kimaradt minden, van ilyen meccs, nyilván nem direkt csinálták, majd itthon rúgunk nekik hármat, mindenért sírtok

nem a taktika része volt, h nem lövünk ma gólt
A játék sztem meglepően jó volt, én ennek örülök, kicsit a hajdani idegenbeli Chelsea meccsre hasonlított, csak tegnap nem kaptunk gólt
EV meg továbbra is hülye, ezt bárki lehozza aztem, bár a Semedo-SR jobb oldal nem volt rossz ötlet, de nálam Dembele játszana a jobboson.
Nekem is hasonló a véleményem. Megvolt a hajtás, ami régóta hiánycikk a meccseken. Magas fordulatszámon pörögtek a fiúk, senki se lötyögött. Az is pozitívum, hogy egy ilyen iszonyatosan jól kontrázó, szélvészgyors játékosokból álló csapatot így megfogtak. Rengeteg veszély/gól volt már ebből, kevésbé jól kontrázók ellen is.
Ami egyértelmű, hogy Suarezt ki kell rakni a kezdőből, legalábbis egy időre, de ezt sztem mindenki látja, Valverdevel az élen. Akár Boateng is beállhatott volna, olyan hatalmas bravúrok nem kellettek a gólszerzéshez. A ghánai is megfelelt volna arra, hogy a "sima" helyzeteket elrakja és még a támadások sem álltak volna meg, mert átesik a labdán.
Viszont megint látszott, hogy iszonyatosan féloldalas a csapat. A jobbos totál üres, néha Suarez kikóricált oda, de kb. ennyi. Egy Dembélé-Semedo jobbos mindig jól működött, folyamatos gólveszély volt. Jelenleg van 1 ember a baloson, középen meg Lajos örlődik és Messi hozza általában lendületből a labdát, vagy probál Suarezzel (

) egyérintőzni.
Ezt leszámítva sztem nem lehet panasz a játékra. MAtS a helyén volt annál a két távoli lövésnél, többet nagyon nem kellett nyújtania. Aki meglepően feljavult az utóbbi időhöz képest az Busquets volt. Sok labdát szerzett és azokat többnyire gyorsan és végre előrefelé is megjátszotta, a passzsávokat is remekül zárta. Nyilván nem volt olyan nehéz onnan javulni, de ez már a csúcs-Busquetsre emlékeztetett.
Plusz gólra törő volt végre a játék éss nem csak a meddő fölény meg a körbeadogatás ment.
Összességében a játék teljesen rendben volt, ha a helyzeteink negyedét belőjük már egy Sevilla közeli meccsről beszélnénk.
Sokakat nem értek, akik idáig azt hangoztatták, hogy fontosabb lenne a jó játék, mint az eredmények most ezért vannak kiakadva. Ha olyan semmilyen játékkal meg lefocizva nyertünk volna mint a Real akkor azért lenne leszedve a csapat a 10 körméről.
Nyilván nem megsüvegelendő, hogy ennyi helyzet kimaradt, tipikus agyfelcseszős meccs volt, én is kb mostanra higgadtam le, de nagyon sok pozitívum van, megmutatta a csapat, hogy tudnak még ilyen teljesítményt produkálni, ez pedig a jövőre nézve mindenképp pozitív.
És azért ne úgy beszéljünk már, mintha három gólos hátrányba kerültünk volna. Nem olyan rossz eredmény ez az X, egy 1:0 után sem döntetlenre várnánk őket hazai pályán.
Inkább reméljük, hogy ebből a következő kőkemény 3 meccsből amit tudunk húzzunk be. Most ténylegesen nem fog számítani a mutatott játék. Bízom benne, hogy az utóbbi meccsek puskaporát mostanra tartogattuk és kinyílik a gólzsák.