17 éves vagyok kb 4 éve szurkolok a Barcának,sajna a 1999-es bajnoki címet még nem láttam,2000 óta szurkolok a Barcának,arra nem emlékszem hogy szerettem meg őket,de azt tudom hogy egész Katalónia a szentély(Nou Camp) lenyűgőz,a játékosok,akkoriban Rivaldo legfőképp(pl Milan-Barca 3-3)Barca-Valencia 3-2 Rivaldo ollózós gólja,amivel BL-be jutottunk,fantasztikus emlékek,persze azt sem felejtem hogy 15.helyen álltunk, tavaly ősszel,nagyon szurkoltam hogy kijőjjünk a gödörből és csaknem sikerült,volt hogy elsírtam magam a meccsek után,hogy már megint zakó,pl Barca-Real 1-2 rémálom volt,de természetesen kitartottam a csapat mellett,aztán tavasszal fantasztikusan befutottunk a 2.helyre,most végre olyan csapatunk van mint 1999-ben amikor bajnokságot nyertünk legutobb,remélem megint összejön 10 ponttal megyünk,és egy hasonló tavaszban reménykedek(ünk)+ BL , 5 éve nem nyerünk semmit...(katalán kupát csak,de az semmi)de most megint itt a lehetőség,remélem sikerül,de jó lenne,meg kell említeni a fantasztikus BL-menetlést,ami pont akkor volt amikor nagyon rosszul álltunk a bajnokságban. FOREVER BARCA