Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is máskor ezeket nagy százalékban megfogja.Zsono írta:Nem állítottam, hogy minden lövés védhető. Én erről a lövésről beszéltem. Ez a lövés konkrétan TS szintjén, 11 méterről, védhető. És bizony, ha egy maga szintjén védő TS van ma pályán, akkor a második is. Ez nem fotel kérdése. Nem is a képességé, a tehetségé, amiből TS-nek van, gazdagon. Pillanatnyi forma és koncentráció kérdése, ez pedig egyfelől az edzők felelőssége is.Grimaldo írta:Ilyen alapon minden lövés védhető, fotelből kicsit könnyebb megítélni azért...Zsono írta: És a kapusedzővel sincs. TS bravúr kapus, alapvonalon is. A két utolsó meccsen fantasztikusan védett. Most 11 méterről kapott egy lövést, az ötös vonala mögött ismét hokiterpeszben állt, így ez a lövés védhetetlen. Ha zártabb lábbal, két keze lent tartással indul, ezt a nem is gyors lövést védhette volna. Kiismerték már annyira, hogy ilyeneket lőnek neki. A kapusedző felelőssége átállítani egy erre bizony képes kapust.
mivel nulla taktika van, ezért ezen nem nagyon lehet csodálkozni.herlius írta:Itt elég komoly gondok vannak. Egyesek egyetlen métert sem hajlandóak pluszban megtenni, ráadásul az az ember érzése, hogy mintha ez a csapat most játszana így először. Senki nem tudja mikor hova kellene mozognia, mindenki állva várja a labdát. Az a csoda, hogy nem 3-4 góllal vezet az ellenfél.
Nem állítottam, hogy minden lövés védhető. Én erről a lövésről beszéltem. Ez a lövés konkrétan TS szintjén, 11 méterről, védhető. És bizony, ha egy maga szintjén védő TS van ma pályán, akkor a második is. Ez nem fotel kérdése. Nem is a képességé, a tehetségé, amiből TS-nek van, gazdagon. Pillanatnyi forma és koncentráció kérdése, ez pedig egyfelől az edzők felelőssége is.Grimaldo írta:Ilyen alapon minden lövés védhető, fotelből kicsit könnyebb megítélni azért...Zsono írta: És a kapusedzővel sincs. TS bravúr kapus, alapvonalon is. A két utolsó meccsen fantasztikusan védett. Most 11 méterről kapott egy lövést, az ötös vonala mögött ismét hokiterpeszben állt, így ez a lövés védhetetlen. Ha zártabb lábbal, két keze lent tartással indul, ezt a nem is gyors lövést védhette volna. Kiismerték már annyira, hogy ilyeneket lőnek neki. A kapusedző felelőssége átállítani egy erre bizony képes kapust.
Szerintem meg Umtiti nem volt a helyén egyszersem. Ter Stegennek nem sok esélye van ha tisztán van előtte Mercado meg Navas.Grimaldo írta:Ilyen alapon minden lövés védhető, fotelből kicsit könnyebb megítélni azért...Zsono írta: És a kapusedzővel sincs. TS bravúr kapus, alapvonalon is. A két utolsó meccsen fantasztikusan védett. Most 11 méterről kapott egy lövést, az ötös vonala mögött ismét hokiterpeszben állt, így ez a lövés védhetetlen. Ha zártabb lábbal, két keze lent tartással indul, ezt a nem is gyors lövést védhette volna. Kiismerték már annyira, hogy ilyeneket lőnek neki. A kapusedző felelőssége átállítani egy erre bizony képes kapust.
Maximum ha megsérül.RöhejZolika10 írta:Arra leszek kiváncsi, hogy Suarezt mikor cseréli le majd Valverde, mondjuk jelen esetben Demb helyett. Vgay jön majd a 60. vagy 70. percben a szokásos Cou-Demb csere.
Ilyen alapon minden lövés védhető, fotelből kicsit könnyebb megítélni azért...Zsono írta: És a kapusedzővel sincs. TS bravúr kapus, alapvonalon is. A két utolsó meccsen fantasztikusan védett. Most 11 méterről kapott egy lövést, az ötös vonala mögött ismét hokiterpeszben állt, így ez a lövés védhetetlen. Ha zártabb lábbal, két keze lent tartással indul, ezt a nem is gyors lövést védhette volna. Kiismerték már annyira, hogy ilyeneket lőnek neki. A kapusedző felelőssége átállítani egy erre bizony képes kapust.
Mindössze azt bátorkodtam jeleznie hogy Messire nem jellemző módon a sokadik rossz passza volt.Sinya22 írta:Már Dembelé fikázásánál se értettem anno ezt a labdaeladás dolgot,az ellenfél kapujától 20 méterre történt a labdavesztés,még is 2 emberünk vette a fáradtságot visszafutni
Messi nagy gólt lőtt,neki is kellett már,hátha felpörög a következő meccsekre.