Védekezés a [auto_cenzúra] vagy a védők? Egyáltalán nem ugyanaz.Stalkyard írta: Évek óta a világ legjobb védője,de nem vesztünk sokat...na ne már.
Szerintem nem az.Érdekes, a világ legjobb védői állítólag nálatok játszanak (Varane, Ramos) mégis nyelitek minden szezonban a gólokat mint kacsa a nokedlit. Egy szezont nem tudnék mondani az elmúlt cirka öt évből, amikor a védelmetek klasszis szezont hozott volna, sőt, rendszeresen pl. mi is kevesebb gólt kapunk nálatok. Ramos meg védekezésben szerintem egyáltalán nincs azon a szinten, mint amire a madridisták emelik. Rendszeres buta durvaságok, kb. kétszer annyi piros lap all-time mind az őt követő másodiknak a listán, elemi helyezkedési hibák. Amiatt emelkedik ki, hogy rengeteg gólt fejel, de mostanában ebben is visszavett azért. Ja, meg idén ő rúgja a tiziket.
![]()
Nyilván nem kell velem egyetértened, egy na ne már... pont elég lesz.
Hibázik? Persze,mint minden védő,mint minden játékos aki a pályán van.
Fizikális adottságai,fejjátéka,gyorsasága,helyezkedés magasan a legjobbak közt van.
Piros lapot meg sokat kap,mondjuk azt ugye nem cumizták úgy fel hogy ha jól tudom tavaly nem is kapott?

Akkor töketlen amikor elkezd arcoskodni,mennek a nagy homály ívelgetések,5 perc után látszik egy meccsen amikor elkezd pilickázni.