Stalkyard írta:
Évek óta a világ legjobb védője,de nem vesztünk sokat...na ne már.
Szerintem nem az.

Érdekes, a világ legjobb védői állítólag nálatok játszanak (Varane, Ramos) mégis nyelitek minden szezonban a gólokat mint kacsa a nokedlit. Egy szezont nem tudnék mondani az elmúlt cirka öt évből, amikor a védelmetek klasszis szezont hozott volna, sőt, rendszeresen pl. mi is kevesebb gólt kapunk nálatok. Ramos meg védekezésben szerintem egyáltalán nincs azon a szinten, mint amire a madridisták emelik. Rendszeres buta durvaságok, kb. kétszer annyi piros lap all-time mind az őt követő másodiknak a listán, elemi helyezkedési hibák. Amiatt emelkedik ki, hogy rengeteg gólt fejel, de mostanában ebben is visszavett azért. Ja, meg idén ő rúgja a tiziket.
Nyilván nem kell velem egyetértened, egy na ne már... pont elég lesz.

Védekezés a [auto_cenzúra] vagy a védők? Egyáltalán nem ugyanaz.
Hibázik? Persze,mint minden védő,mint minden játékos aki a pályán van.
Fizikális adottságai,fejjátéka,gyorsasága,helyezkedés magasan a legjobbak közt van.
Piros lapot meg sokat kap,mondjuk azt ugye nem cumizták úgy fel hogy ha jól tudom tavaly nem is kapott?

Bár lefogadom hogy 20 évvel ezelőtt nem kapott volna ennyit,csak a mai nyalóka foci ebben most közrejátszik. + nekem pozitív ha egy játékos nem bírja elviselni hogy szivatják,látszik rajta hogy érdekli a meccs,a csapat,a szurkolók.
Akkor töketlen amikor elkezd arcoskodni,mennek a nagy homály ívelgetések,5 perc után látszik egy meccsen amikor elkezd pilickázni.