Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1, igazi magas minőségű európai élfutball volt. Ilyen ez amikor a minőség párosul az eredménnyel és egyik sem megy a másik rovására. Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.recrea írta:Tehát a mai Juvét fociölésnek nevezed? Ha igen, remélem, h részeg vagy.
Amúgy mit lovagoltok a beadásokon? Senkinek nem tűnt még fel, h a focihoz tartozik? Vagy h a széleken lehet megbontani egy védelmet? Esetleg az, h lehet tudatosan és taktikusan érkezni a beadásokra? Vagy eredményesebb/szebb/okosabb, amikor tömjük Messit 20 méteren középen? Nagyon mélyen vagytok az erdőben.
A Juvéét nem, a Ticóét igen, és az odavágó szintén ilyen volt, hogy csak az egyik csapat akart focizni a meccsen bizonyos időszakokban. Nem volt valami szép párharc szerintem.recrea írta:Tehát a mai Juvét fociölésnek nevezed? Ha igen, remélem, h részeg vagy.
Amúgy mit lovagoltok a beadásokon? Senkinek nem tűnt még fel, h a focihoz tartozik? Vagy h a széleken lehet megbontani egy védelmet? Vagy eredményesebb/szebb/okosabb, amikor tömjük Messit 20 méteren középen? Nagyon mélyen vagytok az erdőben.
Ezt a beívelésfóbiát én sem értem. Mi körbepasszolgattuk volna az Atlético hermetikusan záró védelmét, aztán középen labdavesztés után bekaptuk volna a kontrát. A Juve meg beadogatott az elöl lévő három 185 centis játékosára, és látható volt, ezzel mekkora káoszt okoztak.recrea írta:Amúgy mit lovagoltok a beadásokon? Senkinek nem tűnt még fel, h a focihoz tartozik? Vagy h a széleken lehet megbontani egy védelmet? Vagy eredményesebb/szebb/okosabb, amikor tömjük Messit 20 méteren középen? Nagyon mélyen vagytok az erdőben.
Főleg az egyenes kiesésben durva az utóbbi években, itt bizony Messire is komolyan rávert.csababarca írta:4.MatsMessi írta:Hany golos Ronci most az ideiben?
10ig elmehet idén is.
Régebben a kontra is bűnnek számított, amíg LE alatt nem kezdtük el mi is használni.Amúgy mit lovagoltok a beadásokon?
4.MatsMessi írta:Hany golos Ronci most az ideiben?
Tényleg?recrea írta:Mindkét meccs rohadt jó volt, miről beszélsz?MatyiG írta:180 perc tömény fociölés. Látványos párharc.
Nem lepődtem meg. Nagyobb arca már nem is lehetne.Ronaldo azért mekkora troll, hogy Simeone odavágós megnyilvánulását utánozta![]()
![]()
Komplexusos paraszt.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo azért mekkora troll, hogy Simeone odavágós megnyilvánulását utánozta![]()
Mindkét meccs rohadt jó volt, miről beszélsz?MatyiG írta:180 perc tömény fociölés. Látványos párharc.
Ilyet ne mondj, mert mindjart jonnek az emberek, hogy 1920 meg 50 kozott mennyi kupat nyertek. Tipikus Atletico. Ott vannak valaminek a kapujaban de rendre csodot mond az egesz csapat.MatyiG írta:Én sem vagyok biztos a büntetőben, de nem reklamált Correa.
Vesztes banda ez a Tico.
Annyit látszott, igazi buta focista.MatyiG írta:Én sem vagyok biztos a büntetőben, de nem reklamált Correa.