Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt amúgy nagyon adom. Nyilván most mindenki Cr-től ájulgat de Bernardeschi legalább annyira kellett, mint a portugál.csababarca írta:
Amúgy Cé három gólja mellett az a Bernardeschi gyerek nagyot ment, ő hozta az 1v1-eket, megindulásokat, bontott a kp-n rendesen. többi az nullás liszt, a mai Atletico ellen ez bőven elegendő volt.
ui.: én sem találom szépnek ezt az ívelgetős foxócit, de látható az elmúlt évekből, hogy eredményes, főleg ha van egy Ronaldod.Innentől kezdve, minek joga bonitózzanak? elkezdenek itt gurigázni, akkor kiesnek.
Ne mondjuk már.Kovbal88 írta:És pont a küzdés az ami leginkább hiányzik a csapatból.
Ahhoz előbb még tovább kell jutnunk. Plusz tudomásul venni, hogy nem olyan focit játszunk egy ideje, amivel bárkit simán kiütünk. Idén, ha akarunk valamit a BL-ből az csak vért izzadva lehetséges. És pont a küzdés az ami leginkább hiányzik a csapatból.Messias2 írta:Nagyon remélem, hogy megkapjuk a Juvet. Helyre kell tennk Roncit.
Én magas minőségű élfutballt írtam, te meg csúcsfocit. Más árnyalata van a két kifejezésnek.Messias2 írta:Neked hihetetlen max. Nagyon messze volt ez a csúcsfocitól.markionni írta:Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.
Csúcsfoci mondjuk a 11-es BL döntő a Barcától, vagy a 12/13as Bayern menetéles.
Nem is azt mondta, hogy csúcsfoci volt.Messias2 írta:Neked hihetetlen max. Nagyon messze volt ez a csúcsfocitól.markionni írta:Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.
Csúcsfoci mondjuk a 11-es BL döntő a Barcától, vagy a 12/13as Bayern menetéles.
a presszing magas minőségű volt, ezen nincs vita, labdabiztosak is voltak ez is oké.markionni írta: Itt ma 90 perces presszing volt, és emellett még borzasztó labdabiztosak is voltak. Én ilyet a presszing királyától, Klopp Liverpooljától se láttam még ilyen magas szinten. Az másik lapra tartozik hogy ezek a Juve játékosok milyen játékra képesek egyénileg.
Neked hihetetlen max. Nagyon messze volt ez a csúcsfocitól.markionni írta:Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.
Ez eleg nagy ferdítés. Egyrészt mindegyik csapat annyira focizik, amennyire a másik csapat hagyja (lásd Romában), ennek a Ticonak esélye sem volt ma focizni. Ezek alapján számtalan meccs van, amikor mi sem akarunk focizni, mert sétálgatunk, imitáljuk a focit...egyszer látnám csak, h így tolunk végig 90 percet, mint ma a Juve.MatyiG írta:A Juvéét nem, a Ticóét igen, és az odavágó szintén ilyen volt, hogy csak az egyik csapat akart focizni a meccsen bizonyos időszakokban. Nem volt valami szép párharc szerintem.recrea írta:Tehát a mai Juvét fociölésnek nevezed? Ha igen, remélem, h részeg vagy.
Amúgy mit lovagoltok a beadásokon? Senkinek nem tűnt még fel, h a focihoz tartozik? Vagy h a széleken lehet megbontani egy védelmet? Vagy eredményesebb/szebb/okosabb, amikor tömjük Messit 20 méteren középen? Nagyon mélyen vagytok az erdőben.
Nincs baj a beadásokkal, de én kiábrándítónak tartom, ha egy csapat csak erre épít, és máshogy nem képesek megbontani a védelmet.
Itt ma 90 perces presszing volt, és emellett még borzasztó labdabiztosak is voltak. Én ilyet a presszing királyától, Klopp Liverpooljától se láttam még ilyen magas szinten. Az másik lapra tartozik hogy ezek a Juve játékosok milyen játékra képesek egyénileg.csababarca írta:markionni írta: +1, igazi magas minőségű európai élfutball volt. Ilyen ez amikor a minőség párosul az eredménnyel és egyik sem megy a másik rovására. Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.
magas minőségtől messze volt, bár kinek mi számít annak.
a juve tökéletes meccset játszott a kp-n, az volt a kulcs.
védelmüknek így semmi dolga nem volt, Cé meg betette a gólokat ahogy kell.
hibátlan meccset nyomtak, de magas minőségtől messze volt ez.
Amúgy Cé három gólja mellett az a Bernardeschi gyerek nagyot ment, ő hozta az 1v1-eket, megindulásokat, bontott a kp-n rendesen. többi az nullás liszt, a mai Atletico ellen ez bőven elegendő volt.
markionni írta: +1, igazi magas minőségű európai élfutball volt. Ilyen ez amikor a minőség párosul az eredménnyel és egyik sem megy a másik rovására. Hihetetlen hogy valaki képes ebbe a mai Juvébe belekötni.
Miért mire másra építsenek ha ezzel verhető az Atletico?MatyiG írta:A Juvéét nem, a Ticóét igen, és az odavágó szintén ilyen volt, hogy csak az egyik csapat akart focizni a meccsen bizonyos időszakokban. Nem volt valami szép párharc szerintem.recrea írta:Tehát a mai Juvét fociölésnek nevezed? Ha igen, remélem, h részeg vagy.
Amúgy mit lovagoltok a beadásokon? Senkinek nem tűnt még fel, h a focihoz tartozik? Vagy h a széleken lehet megbontani egy védelmet? Vagy eredményesebb/szebb/okosabb, amikor tömjük Messit 20 méteren középen? Nagyon mélyen vagytok az erdőben.
Nincs baj a beadásokkal, de én kiábrándítónak tartom, ha egy csapat csak erre épít, és máshogy nem képesek megbontani a védelmet.