Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén spanyol csapat már nem fog BL-t nyerniVaratrix írta:
Tökmindegy, csak spanyol nyerjen, mint az elmúlt 5 évben!![]()
A spurs jelenléte csalóka, és átmeneti is egyúttal. Ugyanakkor a pesszimizmusom azt mondatja, hogy benne van a pakliba egy angol házi döntő...
Tökmindegy, csak spanyol nyerjen, mint az elmúlt 5 évben!Nyiri81 írta:4 angol a 8-ban. Hát hogy van ez?
Ideje volt, hogy a sok befektetett pénz beérjen. Hosszú távon is most már jobban kell velük számolni, elég jól építkeznek. Idén végső győzelemre mondjuk csak a Cityt tartom esélyesnek közülük. A Liverpoolnak sok lesz szerintem a kettős terhelés, illetve nem tűnnek elég stabilnak, egy rossz meccs becsúszhat nekik, azzal pedig minden borul. A másik kettő meg nem az a szint egyelőre, a Tottenham szerintem nem is lesz, de MU-nak is még évek kellenek, hogy újra top csapat lehessenek.Nyiri81 írta:4 angol a 8-ban. Hát hogy van ez?
Cinizmus barátom!MatyiG írta:A kettő egyszerre nem történhet meg.Felőlem kapjon még 6-ot ha mi is nyerünk egyhuzamban közben vagy 4 BL-t.
Ha Messi triplázik ma, ugyanúgy megy majd akkor róla a hype mindenhol, ez így szokott lenni.MatyiG írta:Editke írta:Be vagyok tojva az esti meccs miatt....Remélem a csapat rámcáfol és a megfelelő hozzáállással, - nem lenézve az ellenfelet - lépnek pályára. Elképesztő a CR. hype az NSO-nál....
Azért nem értek veled mert a világ két legjobbja és bár a kiskancsó mint jelenség totálisan visszataszító, mint ahogy lentebb is írtam nem véletlen, hogy 15 éve lassan csak ők tudnak 40-50 gólt letenni egy évben. Neymar pl. sose fogja megütni ezt amit ők képviselnek, főleg ezzel a pénzért mindent hozzáállással és Franciaországban pedig főleg nem.Ronal.10 írta:Most megint mindenhol cunci van az arcunk előtt. Valaha volt világ legjobbja mit csinált a meccsen? Annyira sajnálom azokat akik szemében ő a legnagyobb. Komolyan van aki alig várja a meccset és az egyérintésből való góljai után kielégül?
Anno Dinho, most Neymar, Messi miatt alig várom a meccseket, kb 5-10 percenként a fejem fogom mekkora csel volt és Messi még nem kicsi gólokat is akaszt hozzá. Van cuncinak olyan gólpassza ami nem vaktába beadom vagy felorditok h aztarohdt ez mi passz volt még ha kimaradt is?
Na mindegy, kinek mi a szórakozás, csak tényleg idegesít ez az elvakult istenítés. Sehol semmi hír a többi Juve játékosról. Figyeljétek meg h kitömik majd a Porto-t vagy az Ajaxot.. onnan már csak 1 lépés az aranylabda + 3 csapattal is BL-t nyer... sőőőt zsinorba 4 szer Bl-t nyer
CR Idén behozhatatlanúl lefog lépni Messitől ha minden így megy tovább.
Ma várni fogjuk Messi villanásait de úgy ülök le h ez is egy rém fos meccs lesz és lehet fut 2km-ert mint a kupa clasicon, na majd elválik, remélem berámol ma ő is vagy 3-at.
Kisorsolják ugyanúgy, mint ahogy előre kisorsolják hogy a döntőben melyik csapat lesz a házigazda.pep71 írta:mi fogja eldönteni, hogy az elődöntőkben melyik csapatok kezdik majd otthon a párharcokat?
tudom, hogy ágak lesznek sorsolva, azért kérdezem
Ha Messi triplázik ma, ugyanúgy megy majd akkor róla a hype mindenhol, ez így szokott lenni.Editke írta:Be vagyok tojva az esti meccs miatt....Remélem a csapat rámcáfol és a megfelelő hozzáállással, - nem lenézve az ellenfelet - lépnek pályára. Elképesztő a CR. hype az NSO-nál....
Ugyanúgy sorsolás, mint eddig, csak most egyszerre kisorsolnak mindent és nem körönként újra.pep71 írta:mi fogja eldönteni, hogy az elődöntőkben melyik csapatok kezdik majd otthon a párharcokat?
tudom, hogy ágak lesznek sorsolva, azért kérdezem
Szerintem játékba többet tett hozzá, mint bárki a Tico szerintem pont Bernardeschit nem tudta tartani, a kiskancsótól meg nagyon tele volt a pelus.Chino írta: Ezt amúgy nagyon adom. Nyilván most mindenki Cr-től ájulgat de Bernardeschi legalább annyira kellett, mint a portugál.