Sinya22 írta:Jó hát én megértem az örömünnepet valamilyen szinten,elbuktak mindent,de visszakapják az edzőt aki csak nyert pár kupát nekik. Pár játékos is jobban járt így,Isco vagy Marcelo legalább játszhat még a szezonban. Aztán lehet lesz még ebből "Zidane takarodj", bár mondom,ő az egyetlen akivel nagyobb türelemmel lesznek a szurkolók is,meg Perez is. De azért tényleg vicces,hogy odaát Perez most mekkora király lett

Sztem nem nagyon változott a véleményük róla, max azt díjazzák, h képes volt kompromisszumot hozni Zidane visszahozásának érdekében, és valszeg engedett az egóból. Van abban némi ellentmondás, h most nem tudott nemet mondani Madridra a francia, nyáron meg igen, szóval vagy Zidane hazudik, vagy Perez tett meg olyan dolgokat/ígéreteket, amiket nyáron nem, gyanítom utóbbiról van szó. Meg sztem horribilis fizut ad neki.
Zidane nagy madridista, tekintélye az egekben, ami rengeteget jelent. Szerény, normális pali, csodálom, h pálya szélén nem jött még ki belőle az idegbeteg (mint anno a pályán), mert sztem a pálya ezen fele stresszesebb
Marha kiváncsi vagyok rá, sztem zseniális lépés volt, ahogy a csúcson elment, örök király maradt volna, így kicsit veszélyesebb, hiába írják, h bármit tehet. Majd ha esetleg nem jönnek az eredmények, más lesz a vélemény, mert a szurkoló ilyen.